Slayer píše:V tom případě, kdo na to nemá ať nejezdí a chodí pěšky.. to jsou tady argumenty, že by se z toho jeden po... už chápu, že češi jsou takový jací jsou.. když jen tady na fóru čtu dnes a denně, jak by se dalo něco ošmelit..
Hele až odpadneš mamince od sukně,postavíš se na vlastní nohy,dotáhneš si nějakou mufu do baráku a zplodíš pár dětí,pak ti dojde jakou kravinu jsi vyplodil.
Primárně nešlo vůbec o to jestli na to někdo má nebo ne,reagoval jsem na to že někdo dělá první papíry za stejnou cenu jak "střední" motorky...proto jsem psal to o věku. A nejde o žádné šmelení kohokoliv či čehokoliv,ale o službu poměr výkon/cena...už ti to klaplo? Ne? Tak si to nechej na zítra či za deset let,možná to pochopíš. A pokud ne tak polopaticky:
Spoustu lidí má skútra po městě jako dojíždění do práce apod,takže je jasné,že má v garáži plechovku, a zvýšením obsahu chce docílit zvýšení rychlosti jen a pouze o nějakých 15-20km/h a je to docela dilema jestli to zvýšení bude stát X desítek tisíc za nový stroj,další sedmičku za ŘP plus ztráta z ceny dosavadního skůtru...Už jsi si popošel? Dal by jsi ze svého výdělku v mamahotelu nějakých 50-70 tisíc za to aby jsi jel jen o málo rychleji? Nebo rovnou řekneš,že těch 70 litrů ušetříš a budeš jezdit bezpečněji v plechovce ikdyž za více peněz? Nemluvě o tom,že za těch 70 litrů může jet rodina celá na dovolenou a ještě za ty prachy můžu jet separé na lyže v zimě do Alp,protože si buď jistý,že rodina tento velmi drahý přestup nikdy nedocení a nikdy jí to nevysvětlíš a je jim to logicky u zadele? Všechno souvisí se vším...taky bych mohl upustit jedovatou slinu a hodnocení směrem k tvé osobě,ale už mám dost rozumu na to abych to neudělal...