zdravím zde všechny motoristy a skútrmany
je pěkné že i po roce když jsem toto téma zakládal ještě funguje. Na úvod by Vám chtěl zdělit ti co mě prvně dávali své názory a rady tak se vyplatili!!!
Žádnou čínu jsem si nepořídil a za ten rok jsem opravdu na ty 50sátky nepřišel na chuť. Stalo se že jsem se nakonec díky Vám rozhodl že si udělám skupinu A . Nedávno úspěšně dokončené zkoušky a řidičák budu mít do 20 dnů
Hlavní důvod proč jsem se tu zastavil je že by rád od Vás pobral zkušenosti co se týče výběru většího skútru od 250 - 500ccm více zatím nechci. Požaduji aby můj budoucí skútr měl dobré jízdní vlastnosti i za špatného počasí, velký úložný prostor (pro bundu a teplejší oblečení), spotřeba do 3,5l, bezproblémová dostupnost náhradních dílů (ne jak jsem slyšel že prý Italové u Aprilii s náhradními díly jsou velké problémy hlavně o prázdninách prý Italové nepracuji a sehnat nový boční plastový kryt trvalo 3 měsíce - je to pravda?), dostupný od 30000,- až 45000,-. Kdyby někdo měl může mi nabídnout
Zatím můj tajný tip je Suzuki Burgman 400 Burgman nebo Yamaha Majesty 400. Který je lepší nebo znáte i jiný tip který více splňuje mé požadavky... je spolehlivější a méně kazivý?
Prosím Vás jaký tip splňuje mé podmínky ze značek Aprilia,Gilera,Honda,Peugeot,Piaggio,Suzuki,Yamaha,BMW apod. nebo té střední cesty tím myslím Kymco?
Moc děkuji za Vaše zkušenosti, poznatky, názory a nabídky.