Chlapi, ještě jednou dík moc za rady. Co se týče jestli někoho znám, kdo se vyzná ve Skutrech, tak spíš jen pokročilý uživatel, nikoli mechanik, ale tak lepší než ni. Ještě jsem včera psal na to Piaggio a odpověď byla:
Zdravím scooter je ještě na prodej,investice by byla pouze technická jinak scooter byl ted v servisu na prohlídce má najeto 5245km spotřeba je kolem 2litrů helmu můžu darovat jestli vám bude a scooter pohání řemen náhradní k němu nemám
Předpokládám tedy, že tam bude něco podezřelýho s tím řemenem, protože jinak by o něm nezačala tak bezdůvodně mluvit, čili pokud to jede, myslím, že to bude první do čeho bude potřeba investovat. Pokud jsem koukal dobře, tak řemen je investie cca 2000Kč, tím už se začíná rýsovat, proč je tak levný
Co se týče garážování, stěhuju se teď do Husovic, do té části co se kryje s Černými poli (pro Brňáky). Možnost garážovat praktiky není :/, leda kdyby se majitel rozhodl, že nebude kachličkovat průjezd domu a nedělat z toho uvítací místnost.
Přemýšlím nad tím Peugeotem jestli bych to finančně zvládl, nejspíš jo, nadruhou stranu se nechcu zbytečně zadlužovat, však znáte... ale popravdě, raději se zadlužím, když budu vědět, že ten Scooter je OK, než kdybych měl jít do nejistoty a kupovat za 10 000 nějaký střep. Tedy myslíte, že ten žlutej Peugeot bude OK, co se týče investic do provozu? Kolik mi cca najede než bude potřeba znova investovat, 5000Km?
Díky za rady,
Alex