Kluci prosím o radu. Snažil jsem se o těhle dvou všechno přečíst, jenže přímý duel jsem nenašel...
Vybírám z těhle dvou, ročníky 2003, mám nabídku za celkem lákavou sumu, proto teď nereším konkurenty kteří vycházejí o hodně dráž.
Představte si hypotetickou situaci že máte na výběr z těhle dvou, stejný stav, km i cena, 2003. Co vybrat?
Mám rád japonce, vlastnil jsem jich hodně aut i motocyklů, vždycky bez problémů, jenže byli to echt japonci.
Piaggio x9 250, 00-03 by mělo mít motor honda, co mě láka, jenže zbytek je ital...
Yamaha zní japonsky celá, jenže jak jsem četl, dělá se ve francii a má italský motor minarelli...
Která je celkově kvalitnější tj. motorově i zbytek?
Která je lepší ergonomicky, konstrukčně, výbavou...
Vzhled nereším, prioritou je spolehlivost a absence všelijakých kurvítek co byli cool v motosalonu (užil jsem si s bmw gs 1200) a pak jenom votravujou život lidem co maj rádi poctivý železo. Skútr chci na víkendový kochačky krajinou, město moc ne. Skútr jsem zatím nevlastnil, jezdil jsem to jenom na dovolený v řecku a moc se mi to líbilo. Z pracovních a rodinných důvodů (každodenní řízení kočárků ) nevyužiju teď velkou motorku, proto chci levnýho skůtra, protože bude furt odstaven v garáži, ale jednou za čas si přivstanu a vyklouznu trochu na vzduch... V řecku jsem zjistil že motocyklovej absťák skvěle odstraní i rozhrkaná stará aprilie 150 z půjčovny