zdravím. Potřebuji radu-y. Máme možnost si pořídit od známeho z Itálie toto piaggio x9. je to prej rv. 2006 a najeto svátečním jezdcem 4000Km.Je v super stavu,v zimě mu stojí v hospodě a přes léto venku pod pergolou...né že by ho musel prodávat,ale když jsem se zmínil tak prej že mě ho nechá za "zajímavou" cenu :p ,prej je mu na nic,akorát by stárnul a u mě by mu bylo líp
Ještě musím z něj vytáhnou kopii techničáku-duvěřuj ale prověřuj tak snad NEKECÁ!
Ale jestli je vše pravda(já myslím že jo,mám ověřené info od jeho švagra co mu ho občas musel projet aby se trošku protočil motor ) tak bych do něj šel.Sice jsem si myslel že bych raději šetřil na Buráka ale jejich ceny jsou ještě dost vysoké a v porovnání s tímto modelem a jeho cenou,myslím že by mě to mohlo stačit a pak bych za pár let přesedlal.A třeba by k tomu ani nemuselo dojít,kdyby x9 sloužila v pohodě.
Nemám to na nějaké výjezdy mimo CZ. spíš potřebuji něco do hokny cca 65km,a jen občas,a to se na gileře sice dá,jen mě láká to "křeslo" na maxíkách
Tak jestli se někomu chce mě pomoci tak uvítám jakoukoliv radu,i negativní!!
Snad se mě povede co nejdříve dostat z něj ten techničák a budu chytřejší,ale volal mě a říkal toto: 180ccm,2006,4000Km..........Tak co Vy na to?(cena +-1000Euro-nekecám!!)