Piaggio X9 180 ccm - stojí za to koupit?

Rady a doporučení před nákupem nových i ojetých skútrů

Piaggio X9 180 ccm - stojí za to koupit?

Příspěvekod dusanak » 08 kvě 2008, 23:40

zdravím. Potřebuji radu-y. Máme možnost si pořídit od známeho z Itálie toto piaggio x9. je to prej rv. 2006 a najeto svátečním jezdcem 4000Km.Je v super stavu,v zimě mu stojí v hospodě a přes léto venku pod pergolou...né že by ho musel prodávat,ale když jsem se zmínil tak prej že mě ho nechá za "zajímavou" cenu :p ,prej je mu na nic,akorát by stárnul a u mě by mu bylo líp :D
Ještě musím z něj vytáhnou kopii techničáku-duvěřuj ale prověřuj ;) tak snad NEKECÁ!
Ale jestli je vše pravda(já myslím že jo,mám ověřené info od jeho švagra co mu ho občas musel projet aby se trošku protočil motor :o) tak bych do něj šel.Sice jsem si myslel že bych raději šetřil na Buráka ale jejich ceny jsou ještě dost vysoké a v porovnání s tímto modelem a jeho cenou,myslím že by mě to mohlo stačit a pak bych za pár let přesedlal.A třeba by k tomu ani nemuselo dojít,kdyby x9 sloužila v pohodě.
Nemám to na nějaké výjezdy mimo CZ. spíš potřebuji něco do hokny cca 65km,a jen občas,a to se na gileře sice dá,jen mě láká to "křeslo" na maxíkách ;)
Tak jestli se někomu chce mě pomoci tak uvítám jakoukoliv radu,i negativní!!
Snad se mě povede co nejdříve dostat z něj ten techničák a budu chytřejší,ale volal mě a říkal toto: 180ccm,2006,4000Km..........Tak co Vy na to?(cena +-1000Euro-nekecám!!)
Doma už je vysněnej skutr Gilera Nexus 500ccm. Tak už čekám na to jaro!!
dusanak

100+

Reputace: 1
Skútr / moto: gilery runner VXR180,nexus 500.nádhera!!obě!

Příspěvekod kraken.99 » 09 kvě 2008, 06:41

za tu cenu a ty peníze by to byl kauf jenže.....tohle už je obehraná italská písnička ital má motorku skoro novou nejetou stojí mu ve stodole protože vůbec nemá čas a když se objeví čecháček tak ital zjistí že vlastně moto vůbec nepotřebuje a že jí čecháčkovi za pár babek prodá když čecháček koupí moto se mu najednou sype pod rukama a pokud možno ještě zjistí že je to po nějaké pořádné ráně a zflikováno z několika jiných moto ..........atd atd
pokud je to pravdu nějaký známý a věříš mu i když já italům nevěřím ani slovo /cikán je cikán/ tak do toho běž ale pokud to nemáš stopro tak dej ruce pryč než do toho nasypeš desetitisíce abys to dal jakž takž dohromady
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Reputace: 0
Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod dusanak » 09 kvě 2008, 07:52

kraken dík za to co píšeš.Je dobré to vidět i jinak než ružově! Já mám zatím takové ty jasné super optimistické informace,musím vidět techničák,fotky mám jen z mobilu což není dobré... Ale: je to přímá cesta-dokonce lepší než při koupi naší Gilery.Tam to bylo na inzerát a tudíž vubec žádná možnost si ověřit kdo na něm řádil atd. Tady to jde.Pokud se nebude cukat měl by mě poslat kopii techničáku a jestli bude sedět ten datum výroby tak už budu pátrat jen po tom jak na tom jezdil a jestli nemá stočený Km. Máme tam sestru dobrého známého z Čech-je tam vdaná-a její manžel Ital -má sestru a ta manžela (věk50) který to vlastní,tudíž bych doufal že mužu ty informace sehnat a že švagr našeho známého se přičiní :p :D ;)
Ted ale ještě potřebuji info o x9 jako takové,jestli se o ní vubec pokoušet...Ale myslím že jo... ALE...
ahojky ;)
dusanak

100+

Příspěvekod leeri » 09 kvě 2008, 15:10

hele 180 ti bude málo ... vím to s vlastní zkušenosti ... klidně tu x9 dovez na kšeft ... a pak si můžeš koupit něco s větším objemem
T-max,Peugeot Speedfight 2 wrc, Piaggio NRG a KTM ponny 2
leeri

100+

Skútr / moto: Tmax a pár dalších

Příspěvekod petridas » 09 kvě 2008, 15:12

tak ja si myslim ze i kdyby si do toho dalsich 10000kc dal tak to je porad hooodne dobrej kup takze za me jo! jeste jedna vec pokud ty kilometry stocil tak o moc zase asi ne kdyz to je rok 06! hlavne aby to nebylo bourane a treba hnutej ram! :D
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod kraken.99 » 09 kvě 2008, 18:58

pokud by to bylo takhle tak se ti určitě vyplatí to koupit a až /za chvilku :D/zjistíš že je ti to málo tak to ještě dobře prodat takže vlastně na kšeft koupit lehce ojezdit a koupit maxíka :D
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod dusanak » 09 kvě 2008, 19:23

Leeri s Tebou souhlasím,je možný že to bude málo...Ale zase je pravda i to jak píšou ostatní-ojet a prodat a jít do většího...Mě na tom láká hlavně ten rok v. a uj. kiláky... a samo že cena!! Večer budu volat ohledně přesnějších informací tak uvidíme.
Mějte se a pak napíšu co a jak dál ;)
AHOJ
dusanak

100+

Příspěvekod libor x9 » 09 kvě 2008, 22:00

X9 je bezproblemovy,pohodlny stroj,ale brzy zjistiz,ze 18O je malo.
Na druhou stranu ,pokud ty udaje jsou pravdive ,neni o cem premyslet.
libor x9

50+

Skútr / moto: PIAGGIO X9 250 EVOLUTION
Tuning / úpravy: voltmetr,vyhrivane hefty,xenony,upravene chlazeni

Příspěvekod petrzet » 12 kvě 2008, 07:20

Zrovna sem si X9 180ccm poridil,vzhledem k tomu ze sem drive mel majesty 250 r.v.01 tak motoricky je to pro me malo i kdyz jede velice dobre,jen ta maximalka je do 125km dle tacho,ja to beru jen jako prestupni stanici pro vyssi obsah,ale jinak je to velice pohodly stroj a do mesta i dostacujici motoricky,jen na delsi vylety musis pocitat ze pojedes hold dyl,jinak je i pohodlnejsi a to diky vetsim kolum,takze si myslim ze je to dobra koupe uz jen proto kdybys jej hned prodal a doplatil lehce a sel do silnejsiho.
A sem zpet u Hondy :D
muj tydlifen: 776626010
petrzet

750+

Příspěvekod dusanak » 12 kvě 2008, 08:31

petrzet dík za info.(máš někde na foru bližší info o Tvém skutru?) Já zatím nestíhal volat do IT,ale spíš si lámu furt hlavu co ten obsah...Ale po přečtení petrzet-ového příspěvku je jasný že zkrátka pujde opravdu o "přestupní stanici" před něčím větším ccm. Ale zdá se dle všeho co jsem zatím viděl a slyšel že to je jeden z nejlepších skutru v této kategorii a tak do něj jdu.nevím kdy to klapne ale jak budou love,jede se pro něj.
Zajímá mě ještě jestli někdo řešil prodel x9-jak dobře nebo naopak- jak blbě se PRODÁVÁ?! je velkej problém skutr prodat?nebo tím jak se rozšiřuje základna lidí co užívají nebo chtějí užívat skutr jako nej.dopravní prostředek je stále větší zájem o new i o jeté skutry? je to taky docela duležité vědet trošku jestli kupuju skutr který by nebylo problém střelit,než koupit nějakou noname značku která by ležela doma v garáži a nakonec by ju nikdo ani nechtěl :D Ale x9 tek se prodává poměrně málo,možná to svědčí o spokojenosti majitelu ;)
Zatím zdar.
dusanak

100+

Zpět na Rady před nákupem skútru

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek