Rady a doporučení před nákupem nových i ojetých skútrů
Odeslat odpověď

Peugeot Vivacity 50/Kymco Agility RS 50? - který?

03 srp 2009, 19:00

prosím oradu jestli peugeot vivacity 50 nabo radši kymco agility 50 rs? na peugeot i kymco názory slušný tak si nemohu vybrat :o)

Re: peugeot vivacity 50 nabo kymco agility rs 50 ?

03 srp 2009, 19:03

šel bych do Peugeota,jednoznačně :lol:

03 srp 2009, 19:19

Taky asi Peugeot tedy pokud je to 2T,ale ani Kymco není špatné,ale dělají spíš 4T.

03 srp 2009, 19:25

Značka‭ ‬Kwang‭ ‬Yang‭ ‬Motor‭ ‬CO‭ ‬byla založena na Taiwanu v roce‭ ‬1963‭ ‬s cílem vyrábět motorové díly pro Hondu.‭ ‬Již v roce‭ ‬1970‭ ‬představila první vlastní motocykl a pod značkou Kymco se začaly skútry prodávat v roce‭ ‬1992.‭ ‬S produkcí téměř půl milionů vozidel za rok je největším Taiwanským producentem skútrů.‭ ‬Kymco má dobrou pověst co se týče kvality i výkonu,‭ ‬pouze čtyřtaktní padesátky výkonem příliš neoplývají,‭ ‬jejich místo na trhu je ale dané jejich nízkou cenou.

dnes jsem byl u peugeot prodejce a bylo mi řečeno že vivacity je vyráběna v číně stejně tak v-clic
ale peugeot snad si kvalitu ohlídá nebo né?

takže nevim

03 srp 2009, 20:18

Já osobně bych si vybral toho prodejce, který má blíž servis:-) No doporučuji Kymco, ale 2t např: Kymco Super 8 50 2T cena tušim 39900,-Kč. Mám od Kymca již 3 skútra, takže můžu doporučit :D

12 srp 2009, 13:10

tak jsem se rozhodl pořídit si nejlevnější model od kymca agility po dlouhém zkoumání se to jevilo jako najlepší volba

12 srp 2009, 15:10

cendaflek píše:Značka‭ ‬Kwang‭ ‬Yang‭ ‬Motor‭ ‬CO‭ ‬byla založena na Taiwanu v roce‭ ‬1963‭ ‬s cílem vyrábět motorové díly pro Hondu.‭ ‬Již v roce‭ ‬1970‭ ‬představila první vlastní motocykl a pod značkou Kymco se začaly skútry prodávat v roce‭ ‬1992.‭ ‬S produkcí téměř půl milionů vozidel za rok je největším Taiwanským producentem skútrů.‭ ‬Kymco má dobrou pověst co se týče kvality i výkonu,‭ ‬pouze čtyřtaktní padesátky výkonem příliš neoplývají,‭ ‬jejich místo na trhu je ale dané jejich nízkou cenou.

dnes jsem byl u peugeot prodejce a bylo mi řečeno že vivacity je vyráběna v číně stejně tak v-clic
ale peugeot snad si kvalitu ohlídá nebo né?

takže nevim

V-clic je Číňan, stejně jako Yuki Speedy a jiné Číny tomu podobné. Podle mě se Peugeot rozhodl prodávat něco hodně levného z Produkce Peugeot, pač skůtry Peugeot jsou dost drahé a zadal zakázku stejné fabrice co se vyráběj tyhle čínští mrňousové na 10" kolech, to už poznáš na deklu varce, že je to stejný jako ostatní Číny a hlavně Peugeot v 50 ccm nedělá 4t a to V-clic je, prostě na to hodili znak Peugeota. Vivacity je jasnej Francouz, má to stejnej motor 2t jako měl můj exPeugeot Speedfight 2 a určitě bych šel do Vivacity

13 srp 2009, 15:23

jednoznačně peugeot!

14 srp 2009, 03:17

dobrá ale proč zrovna peugeot?

14 srp 2009, 09:39

proč zrovna peugeot?protože dvoutakt!né že by to agility jelo špatně jo to ne ale dvoutakt je dvoutakt!!!
sice má kymko tu super opěrku která je na delší cesty super ale asi bych šel do toho peugeota!

14 srp 2009, 12:10

Peugeota Vivacity jsem měl osobně a naprosto bez problémů. Jediný z čeho by mě šlak trefil je maximálka 50 km/h, což se řeší výměnou variátoru(přímo od výrobce) takže nehrozí žádné sankce z ,,nepovolené přestavby" pak se rychlost zvýší cca na 70 - 80 km/h

14 srp 2009, 12:11

Jó a alespoň já osobně bych nešel u padesátky do 4T. :wink:
Odeslat odpověď