Zdravím všechny,
již delší dobu přemýšlím o nějakém skútru a tak sedím u PC a pročítám recenze, nicméně v hlavě to stále nemám srovnané
. Do práce dojíždím autem, které se mi opravdu nevyplatí a občas autobusem, který mě zase nebaví
. Hlavně kvůli této věci tedy hledám stroj, který bych využíval i na výlety (představa tak do 50 km), či nějaké přiblížení k vodě, když v létě budu línej skočit na kolo
. Do práce je to kolem 25.km- jedna cesta. Rád bych sehnal samozřejmě co nejlevnější skútr, který by však byl spolehlivý a hlavně se na něm dalo jet mimo město (tzn. tak těch 90km/h a více). Na zmiňované výlety bych rád vyrazil i s přítelkyní, takže bych byl rád, kdyby byla koncová rychlost co nejvyšší i ve dvou- v rámci možností. Do skůtra bych dal maximálně 45 000 kč a podotýkám, že chci nový kousek
.
V merku jsem měl kromě jiných Maxon Ardour. Je to bezva cena, která by mu lecos odpustila. Přeci jen myšlenka, že 20 tisíc při koupi člověk ušetří...
. Asi bych do něj šel, ale pak jsem narážel na podstatnou věc a tou je výkon, resp. maximálka. Když si představím jízdu ve dvou...
. Z toho samého důvodu vyhořela i Honda Vision 110. Dle recenzí se mi líbí Kymco DJ 125, prý je to malý ďáblík, ale "štvou" mě tam ta malá kola, která kromě jizdního komfortu způsobují i lehce komický vzhled.
Možná bych dodal, že měřím 184 cm a vážím 77 kg. Co se týče jednostopého prostředku, mám zkušenosti jedině na kole
Prosím tedy o radu, či případné diskutování, moc by mi to pomohlo. Založil jsem toto téma z důvodu, že bych se rád dozvěděl info o aktuálních modelech. Podobná témata jsem totiž sice našel, nicméně jsou mnohdy léta stará
.
Díky všem!
Naposledy upravil
KYBLOS dne 15 led 2014, 12:45, celkově upraveno 2
Důvod: Přesunuto do správné sekce