Jj, teď jsem si přečetl vlákno Downtownu - Mohy, toho si snad Kymco platí (pouze vtip), moje zkušenost s mobily vystihuje přesně to, co nyní chci od skútra. Dcera používá iPhone, tak jsem si ho vzal do ruky a rychle jsem to položil, protože nevím, co na tom vidí = moje "setkání" s Kawou .... sám jsem začal před lety s Androidem a první bylo HTC Desire, pak jsem přeskočil na Samsung a stalo se toto, skoro jsem zešílel z rozdílů, které podle mě byly na HTC lepší (myslím nadstavbu nad Android = úpravy HTC vs úpravy Sams..), ale okamžitě jsem se zamiloval do funkcí, které podle mého měl Samsung lepší než HTC, takže můj ideál by byl paskvil HT-sung
a to stejné nyní hledám i skútru, design ala Aprilia SR Max, technika Yamahy, hmotnost, nastavení variátoru Honda ......
to Dándí: jak Tmax? Doporučil bys ho někomu? Cenově je to jiná liga, ale já nemám žádný max. budget, pouze si říkám, že na 2-4000 km za rok okolo komína je to zbytečné, ale možná bych jezdil více ...
Z jiného soudku - kam na motorce vyrazit, možná dobrý tip pro někoho na příští sezónu:
Jinak všem doporučuji výlet na moto do Pobaltí, krásná krajina, minimální provoz, prostě skoro ráj, ale než tam dojedeš, tak si musíš projet peklem = Polskem, kde se Tě pokusí každých 10km sestřelit šílený řidič náklaďáku, takže po cca 80 pokusech Tě zabít jsi v zemi kde se jízdu opravdu užiješ a Bělorusko je taky v pohodě.
Začal jsem s tátovou Jawetou - podivný Stadion, Jawa 23 Mustang, Jawa 350, Suzuki Bandit 600 (ojetý), Yamaha XJR 1300, Honda SH150 je už pryč, PCX 125 se ani neohřálo a šlo, a nyní drandím Yamaha Tracer 900 GT a vysněný T-max 530 snad bude další...