Většina z vás bere neustále ty staré modely Speedy,Zoom atd..vždyť už při pohledu na ten skútr mě selský rozum řekne, že takové prdítko pro chlapa co má dejme tomu 90kg asi nebude, natož si ho pak koupít. To se nezlobte, ale to není jen vina na tom skútrovi, ale také na soudnosti člověka, co to kupuje!!!! Dnes jsou na tom číny už poněkud jinak..mě osobně tachometr do 60km/h nelže (měřeno dle GPS), pak už začne proměřovat...ovšem nedělal bych si iluze, protože když jedete ve Fábii 160, jedete taky ve skutečnosti 147...
P.S.: samozřejmě, že číny typu Jincheng, Zhongsen, Capirelli, Solana, ...atd. jsou tragédie prvního ražení..dají se ovšem nalést i pěkné modely. Jsem včera byl s kámošem v prodejně Yuki a kámoš si chtěl koupit RS 125 od Yuki, je to taková imitace silniční mašiny..výkon je tam skoro 10kW což je velmi slušné, motorka je velmi precizně zpracovaná a motor je licence Suzuki, ovšem osvědčený. Motorka byla opravdu krásná, nakonec si to kámoš nekoupil,protože mu nepovolili vzít si úvěr, tak musí přišetřit a půjde pro ni...Prodejce nám ale narovinu řekl, že nyní se Yuki polepšila a dokonce nařídila svým dealerům pořádnější opravy a pokud je někde opravdu závada, řeší se to s klidem a pořádně, také se vůbec nemusíme bát motoru, jen prostě to chce čas od času dotáhnout šroubky, protože to byl 1válec a ty jsou holt uvibrované. Slyšel jsem,že jednomu člověku odešel motor na jedné novější Yuki, tak to Yuki gratis vyměnila - kus za kus. Tohle nedělá ani Škoda, VW,...atd a mluvím o autech v záruce..tedy o názorech, jedině značku ,všechny číny jsou k ničemu si myslím své..ono totiž vše je už z číny a házet to do jednoho pytle není to pravé..
P.S.2: Yuki se nyní montuje ve Španělsku..
Každý svého štěstí strůjcem..