od Daelimek » 13 črc 2008, 10:48
Skútr využívám do města !!! Pokud bych chtěl jet mimo město, vezmu si buď auto, nebo si koupím silničního litra..a ve městě je stejně omezená rychlost na 50km/h, kde nemám problém..a ano, na značkovém skútru jsem jel, problém je ten, že pokud se jedná o padesátky, tak přímo nesnáším ten 2T kvílející zvuk, připomínající rozzuřený vysavač...a já se svým skútrem brzda provozu nejsem..ovšem hádat se tu s někým nemá smysl, jde holt vidět, že jsou tu tábory značkové/neznačkové , což by na skútr foru - který má být pro všechny skútraře, být nemělo, pokud ano, měl by se změnit alespoň název fora, aby všichni věděli, že dle vás, ti chudáčci, kterým příjde zbytečné utrácet za značkový skútr, když ho nevyužijí, sem ani nelezli..! Všude musí být někdo, kdo bude vždy proti - bude opozice a jestliže jste zde všichni proti neznačkovým skútrům, je tu něco špatně..někomu prostě ta čína stačí a já osobně když vylezu na balkon a koukám se, jezdí tu převážná část 125ccm čín řízených mladými kluky, protože furt je to levnější, než značková padesátka a jak jsem řekl, u nás ve městě je výborné servisní zázemí pro čínské skútry...a vždy budu tvrdit, že dobrou čínu dělá hlavně dobrý servis, protože jestliže si myslíte, že se na značkovém skútru nemůže něco vysrat s prominutím, tak jste vedle. Pokud je špatný servis, dojedete na tom jak na číně, tak na Gileře..bez rozdílu..už se k tomu dále nebudu vyjadřovat, nemá to koukám vůbec smysl..
Naposledy upravil
Daelimek dne 13 črc 2008, 12:15, celkově upraveno 1