Cus,
poprosim vas o radu.
Hledam nejaky stroj na kterem se budu dopravovat do prace. Jezdim kazdy den cca 20km tam a 20km zpet. Cesta vede po okreskach ve vetsinou zoufalem stavu - ale opravdu zoufalem. Jeden cas jsem to jezdil na velky motorce (CB 600),ale spis mi ji bylo lito. Nakonec jsem ji stejne prodal,protoze spotrebu jsem mel 6l benzinu - s autem 5l nafty....A vylozene motorkar uz nejsem - pravidelne vyjizdky uz jsou minulosti...Bohuzel...
Na jaro chci tedy neco jineho. V uvahu beru nejaky mensi enduro/motard a nebo skutr. Vas bych poprosil o radu ohledne skutru. V mem okoli bohuzel nikdo nema skutr ktery bych mohl vyzkouset (pominu 50ky na kterych tu jezdi par deti - mam 180cm a metrak vahy). Zatim jsem si prohlednul v prodejne Kymco Agility City 125 - na oko pekny. V HK jsem koukal na Loncin 125. Jak jsou na tom 125 obecne s vykonem, opravdu se s tim da absolvovat 20km cesta svizne (alespon 80-90km/h)? Musim koukat na to, ze poveze metrak!
Samozrejme je mi jasne ze 250ka bude lepsi,ale je o tolik lepsi o kolik je drazsi? Vic nez 250 asi nehledam, hledim taky na spotrebu - idealne kolem 3l/100km.
Rozhodne se nebojim nakupu ojetiny, resp. hodlam do toho investovat neco kolem 40k - nez ten rozdil projezdim v benzinu chvili potrva...Ale na dve kola me to porad tahne.
Diky vsem za rady a informace.