gulda... píše:Petridas: od toho je nadpis, když ho vidíš, tak sem tedy vůbec nemusíš chodit a psát sem svoje názory, mě osobně tvoje ani nezajímají... Hlavně nevěřím že jsi takový za začátku nebyl... Tím s tebou končím
Rady: tobě děkuju za odbornou pomoc i přesto, že vidíš to, co jsem píšu (tolerance je důležitá věc v životě, každý je jednou ve všem na začátku)... jsem si jist, že ty tomu rozumíš a budu tvoje názory respektovat, díky
Jinak tenhle skútr by se mi opravdu líbil, ikdyž je větších rozměrů. Jen jestli to není nějaké přetočené atd. Na fotkách vypadá celkem hezky...
Také jsem se chtěl zeptat: narazil jsem na jetou Hondu CBR 125 od kámoše, přechází na vyšší... Je to silniční sportovní motorka, dokonce jsem na ní jel (docela už silný stroj). Líbilo by se mi to, akorát si říkám, jestli tohle upotřebím na přejíždění přes město, jestli to neni hloupost... Protože se známe od mala, nabízí mi jí za super cenu
To samé, dělám řidičák na Hondě Varadero 125, ikdyž je instruktor vyšší váhy, (myslím že přes metrák) jede super i do kopců, to by se mi taky líbilo..
gulda... píše:Ještě kámoš nabízí tohle za 23, prý je to dělo... http://www.scooterboom.tipmoto.com/moto ... sport.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků