v IT je to jednoduchý, v létě kupa dovolené, e-maily se hromadí a když zasednou k pc než se dostanou k tvé objednávce další měsíc je pryč. tak třeba givi, i když jsem objednával na konci léta, zboží dorazilo v prosinci. Nikdo mě to nevymluví, To by mě zajímalo jak můžou italové vozit třeba jídlo, podle mě než to dovezou je z toho hned jiná potravina
jinak ke 125ccm. nikdo neříká že SH125 musí být nová. v prvním příspěvku je psáno na co si dát pozor při koupi. U nového na nic u bazarového je toho víc. a pokud je limit řidičákem na 125ccm pevný, nemá smysl tu psát o 300ccm
Za sebe říkám, velká kola u SH super. PS,@ je větší než PCX, třeba jen sedačkou, kdy na delších výletech se bude hodit, hlavně ve dvou.
Když PCX vylezlo, svezl jsem se na PS liberec-MB, tam vzal PCX a jel MB-PHA a zpět. domů zase na PS. Jel jsem se spolujezdcem a je to rozdíl. Neříkejte mi že na prodejně hondy nebudou vedle sebe SH a PCX. Sedni si a uvidíš sám.....
Když už vybírám jdu se podívat na pár adeptů na prodejnu, na foru na to nesáhneš/nesedneš si