Peťas píše:Pro mě je jednoznačně favoritem Gilera Runner 200WRX. Měl jsem ji a zažil po městě pro jiné motorkáře ne jedno překvapení.Malé rozměry Runnera 50, výkon v té době před 3lety byl nejvyšší 15,5kw tj.21PS-poměr váha,rozměry, super design a jízdní vlastnosti nevídané.Výborná zlatá Bremba,brzdí skvěle.Vyvážený sportovní skůtr malých rozměrů a velkého výkonu.Na SH300 jsem také jezdil a zkoušeli jsme to měřit s kamarádem a průběžně půjčovali. Zrychlení je o něco větší,ale až po cca200m, což ve městě tolik nehraje roli a maximálka také o 10km/hod,ale po Praze jí Gilera spráská jak nic,projede, kam se SH nedostane a pak ten vzhled SH je podle mě dámský. Já osobně nemám rád plochý spodek na nohy, i když na objemná zavazadla a tašky, možná dobré. Určitě ale sportovně to nevypadá. Když se chci proplétat městem,rychle, tak jistě nebudu držet tašku nohami. Při rozjezdu z křižovatky vystřelí i s protočeným kolem,na zadní se dá také dostat. Z 0 do 100km/hod jede skvěle, pak už to tam leze. Mé tacho max. 137km/hod.Velké motorky při zácpě v městě nemají vůbec šanci.Má větší úložný prostor pod sedlem než SH,to nemá skoro žádný, tak na nářadí.Je to protože má 16" kola a tak uložný prostor pod sedlem není.Proto Honda dává zadní kufr lakovaný k barvě skútru,aby měl nějaký úložny prostor. Pak u SH je cenovka nesmyslná 129tis.Kč asi ti udělají nějakou slevu.Gileru koupíš za 79tis.Kč. Viděl jsem černou za 75tis.Kč. Prostě 50tis.Kč rozdíl je dost peněz.Je to jen můj názor,jiné skútry jak píšou jsem nezkoušel.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků