Tohle kopíruju z jiného tématu,abych to nemusel psát jak deb.....
Zatim teda nic závažného....ale! Již u prvních 200km přestala fungovat ručička benzínu a pří 300km to začalo vrzat při rozjezdech....asi řemen nebo variator... při garančce prodejce ukazatel paliva opravil a na vrzání mi řekl že to číny dělaj a že uvidíme co to udělá
no tak jsem jezdil a moc to neřešil(zde na fóru mi k tomu nikdo nic taky neporadil...) Pak jsem jednoho dne jel do práce a zjišťuju že mám měkké přední kolo,zajedu na benzinku a tam zjišťuji že je špatnej ventilek a že to nedofouknu...po práci jsem to hodil do servisu kde jsem koupil novou duši za litr i s prací
... Při jízdě na kostkách a špatnejch silnicích to drncá a skáče jako sviňa( tlumiče fakt mizérie) což se projevuje na praskáni různejch plastů....asi při 1200km přestal fachčit zámek sedačky....časem postupně praskaj další kusy plastu
pak jsem někde ztratil nožní startovací páku(to asi někde na těch kostkách
,řešim to plánováním si trasy po rovném asfaltu a né po kostkách
což je dost na prd....)takže startuji pouze eletricky...jako páka stojí kilo ale schánějto.. když jsem potřeboval koupit novou vložku vzd.filtru tak to byla docela hoňka ji sehnat.. nedávno při nějakejch 2750km mi prasknul řemen(trochu brzo né?!?!) a když jsem to odtlačil do nejbližšího servisu( A.B. )kde mi to muselo stát dva dny venku než otevřeli neb byl víkend..když jsem tam v pondělí po práci letěl abych scoota koněčne dal spravit,tak jsem z děsem zjistil že je problém s tím že je to číňan a že mi to neopravěj,že si to na triko nevemou.... na otázku kde mi to opravěj řekli to fakt nevim...snad jedině na francouský ale to jen možná(to vypovídá o dalším problému číňanů a to
je servis..nikdo to nechce opravovat)....no na tý francouský mi to udělali, to jsem věděl neb tam mi dělali i tu duši,ale scháněj dodávku na převoz
...Mám novej řemen a tím vyřešeno vrzání při rozjezdech.......
už nevrže.
Mp korado je na moravě a posílat to tam kuli každý kravině se mi fakt nechce...a moto luky je jedinej servis v praze kterým vim že mp korado dělaj
takže bída.. těď mám novej řemen a jezdim....jenže je to teď děsně líný
si říkam jestli mi tam dali ten řemen správnej.....( kdyby jste někdo věděli jestli to může byt tím,prosím napište mi to,děkuji
)
na záver dodám že teď mám najeto 2860km a čekám co mě kde zas postihne...rozhodně,když se mě nekdo zeptá zdali si tento skútr má koupit,tak já mu ho nedoporučim....a ani žádnou jinou čínu...
Už jsem koukal že bych to prodal...jenže to bych na tom prodělal deset litrů a to se mi taky nechce.taky bůh ví jestli by to vůbec někdo koupil a aby mi to pak neomlatil o hlavu
...hold budu mít chvíli šitovej skútr a až našetřim,tak si koupim značku.... ještě nevim jakej ale pár typů už mám
už se těšim.....
jestli múžu poradit nekupuj čínu....měj se hezky,pořádně vybírej a skútríkům zdar
jo a všichni mějte na paměti že slogan "opravdu nejsme tak bohatí,aby jsme si mohli kupovat levné věci" fakt platí a to i pro skútry!!!!!!! sám jsem poznal ahoj