Já se taky přidám.Za prvé:
vůbec nesouhlasim s názorem že je to otázka na špatném fóru Já mám názor že jsme fórum otevřené, tedy
pro všechny.Mě osobně je jedno jesli tu člověk jezdí na padině nebo na maxíku.Přjali jsme tu Čínu i motorky (já osobně čínu mám-jen aby nevzniklo že jimi opovrhuji nebo je chválim)Jsme tu všichni proto co nás baví a kůli lidem, které známe nejen přes fórum, ale i osobně.Je to tu pro nás studnice informací.Proto pokud má někdo nějakej názor ohledně elektroscootu sem s nim!
I průkopníci elektrickejch vozítek v jedný stopě jste vítáni.Za druhé: co jsem tak četl co máš zalubem a kolik ti je.... Promluv si o tom s rodiči.Je sice hezké koupit si první vozítko za lacinej peníz ale pořádně si to promyslete.Jen aby to nebylo velké zklamání.Mám to z vlastní zkušenosti, taky jsem na dlouhá léta na jednu stopu zanevřel kůli nespolehlivosti pincka
Jedná se mi o to co zde již bylo řešeno.Baterie scoota maji nějakou životnost a toho bych se asi nejvíc obával.Takže si pořídíš stroj na kterom si přejedeš náves a končíš
To že to původní majitel prodává za tak mrzkej peníz taky o něčem vypovídá.Někde je prostě zakopanej pes.A dej si na to bacha...
Mě osobně se vize elektroscoota docela zamlouvá.Kdybych o něm vážně uvažoval, určitě bych šel do noveho, nikoliv z druhé ruky.Jenže pořizovací náklady jsou mimo moje možnosti.Dále je zde problém dojezdu a další a další věci.
Za třetí: Na tvom místě bych šel opravdu do ojetiny v padině.Jsou to osvědčené konstrukce s možností nákupu levnejch náhradních dílů.Asi chápu proč chceš elektro - odpadá "drahé" tankování.Jenže benzín je benzín.Někde tady je topic o elektroskútrech tak si ho přečti...