tomikm píše:čti pozorně, co píšu. Porovnával jsem SW600 s 17000km a MyRoada s 8000km.
Když už tady řešíte Honda versus Kymco, byl to SW 600, nebo SW T600 ?? Jinak na 700 jsem jel dvakrát dvě hodiny a nepřišlo mi to tak úchvatné, že bych měl hned jasno že Kymco vítězí nad Hondou SW T600.
Zde platí, že kdo si to chce koupit si to koupí, ale měl by mít možnost zde o tom podiskutovat. Pak se líp může zaměřit na upozornění a zmiňované výhody u jednotlivých typů a značek. A argument, že má někdo najeto 8000 km není to co by chtěl dotyčný asi vědět.
Já najel na minulém Tmaxu 40 000 km a nechal jsem vyměnit řemen a válečky, ze servisu mi volali, že řemen klidně dalších 15 - 20 tis najede a válečky jsou jak originál(mám je teda schované), ježděno ze 2/3 po Praze. Jinak jsem nic mimo pravidelných výměn neřešil. Honda SH 300 tak tam je to to samé, olej, filtr, olej, filtr. A co jsme měli Hondu@125 tak tam po deseti letech, bez jediné závady a najetých 70 000 km nebyl ani olej v sání, což se u Kymčáků 125 říct nedá. Jo jednou jsme měnili baterku, jinak jen běžný servis oleje a filtry.