sigi píše:Vratas a jakou partu SF myslíš??? že od ní utíkam??, ja se fakt bavím,to myslíš tech 8 nebo 10 lidí?? s křižikem a Dandim??? To je parta SF??, No tak dekuju.....To že nejezdím na ty vaše srazy....tak to je utíkání??? jseš normální???Kdy jsi mě videl utíkat,vždyt ty akorát jezdíš ke Křižikovi a jednou za rok někam vyjedeš,jinak nic....co to tady meleš??? a co se Toma tyče....proč sem davam cestopisy??? Narozdíl od vás....od vašeho tlachání,kecaní a kravin co zde pišete je tohle aspon přínos pro ty,kteří chtějí někam jet a hledají nějaký tip na výlet.
Jaký přínos má pro tohle forum dělaní si vaší srandy s Kymca,založení si vlastního vlákna....a tam se předvádíte....Admin si tady udělá zákony které vy porušujete,jeden za druhým ale nic se s tim nedělá....a kvůli vám,sem opravdu nechodím.
Mám zde ještě docela dost přátel,pro které sem hodím nějaký ten výlet..... No a ty můžeš jít zase tlachat kraviny a dělat si srandu...z lidí to je to jediné,co zde umíte...
Dobrá, budu mluvit za sebe. Co se Jirky "Křižíka" a Petry týče, tak k těm jezdím opravdu rád a opravdu to není jednou za rok. A víš proč k nim jezdím? Protože jsou fajn a kdo je zná, dá mi plně za pravdu. Nemusí si moji přízeň vůbec ničím kupovat v podobě akcí s gulášem zdarma atp. To by měli opravdu hodně hodinových "kamarádů".
Další věc je ta, že moje vyjížďky opravdu nemám zapotřebí zde zmiňovat, tudíž nechápu tvé absolutně ničím podložené sdělení, že já osobně jezdím akorát ke Křižíkovi a dále, že jednou za rok někam vyjedu. Kdo mě zná, tak ví jak jezdím a na čem všem jezdím. Jen to zde veřejně nepropaguji.
Co se naší party týče, tak jsme parta lidí, která se mezi sebou osobně zná a nepotřebuje se veřejně chlubit vlastními cestopisy doplněné o videa. Nejsme ti, co se chlubí a chlubit se musí a za to já jsem velice rád, že jsme takoví lidé, kteří si nikde nehoní triko.
Jsme totiž parta
přátel, která bere věci s nadhledem, umí si udělat legraci ze všeho a hlavně sami ze sebe a co je nejdůležitější, jsme bez jakékoli propagace sami sebe a bez jakéhokoli úsilí obklopeni lidmi, kteří se s námi přátelí a stýkají né proto, co děláme, ale jací jsme. To je to důležité, avšak domnívám se, že to ty nikdy nepoznáš.