od Mitja » 04 čer 2009, 18:20
Trautenberk píše:to jsou restrikce aby se motor pri zajizdeni nenicil, nebo to ma jiny duvod? jak narocne je zrusit ty restrikce? a jinak je piaggio ok? diky za odpovedi.
Restrikce jsou tam z duvodu, aby mohl skutr jet opravdu jen tech 45 km/h a mohl to mit v technicaku, tedy aby si ho mohli koupit i ti se skupinou AM v ridicaku (do 45 km/h). Na tuto rychlost je i homologovany, takze odstraneni restrikci neni uplne koser z hlediska zakona. Nekdo tady nedavno rikal, ze v Nemecku pry uz maji policajti mobilni merici stanice a testuji hlavne ty male skutry, jestli maji skutecne predepsany vykon a rychlost - nekde tady bylo video. Ale abych te uklidnil, odstranene restrikce se delaji uplne bezne a ma je kazdy druhy
. Jinak u 50 ccm je pry 4T podstatne linejsi nez 2T, zato ma nizsi spotrebu.. ale osobni zkusenost nemam.
Jinak Piaggio rozhodne ANO. Koukam, ze cenove to fakt neni spatne.. hmm. A co koukam na fotky, tak ve stribrne je luxusni
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 , Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 ,
CPI Popcorn, 50 ccm, '03