kryspin : No nedá mi to , abych ti to taky nepochválil . To se ti opravdu povedlo . Čumím jak puk :stare:
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
pochvala i ode mne nakolik vyjde takovy krasavec? B)
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
Ta barva se teda opravdu moooc povedla, vypadá to fakt pěkně. Ještě k Daelimu: asi většina jeho majitelů Ti potvrdí, že je to spolehlivá mašinka. Já na něj taky nedám dopustit, ačkoliv jsem s ním měl dost starostí. Víc o něm je v diskuzi přímo o Daelimu tady na fóru.
Daelim NS II, výfuk Don Chrochtallo, filtr Green, karburátor Keihin, odlehčená klika, Garfield na nosiči
[quote=Pilot]Ta barva se teda opravdu moooc povedla, vypadá to fakt pěkně. Ještě k Daelimu: asi většina jeho majitelů Ti potvrdí, že je to spolehlivá mašinka. Já na něj taky nedám dopustit, ačkoliv jsem s ním měl dost starostí. Víc o něm je v diskuzi přímo o Daelimu tady na fóru.[/quote]
Diky urcite tam mrknu.
[font=arial]Motorkář ježděním žije a jeho stroj je jeho nejlepší kamarád!![/font]
sem nevěděl že X8 vypad tak super ja dycky koukal po X9 :cyclops:
tahle barva je fakt super, už sem par Citroenu s touhle barvou viděl, jenže už tam mam
stříknutou tmavě modrou, nevěděl sem že to pujde nakonec na celolak :cyclops:
Naposledy upravil supr.tomo dne 22 lis 2006, 10:58, celkově upraveno 1
hele mam dotaz je mi 15let udelam si papiry na 50ccm ale za rok mi bude 16 a to budu muset delat papiry zas na 125ccm nebo se to jken nejak zmeni pls help