guttata píše:Paraglider: Nejsi na pranýři. Ale když jsem ti na SZ poslal Skype i ICQ aby ses ozval, že pokecáme tak nic. Tak sháním info. A s tou obavou jsem to nemyslel zle, ale ještě včera jsem si chtěl jet pro Burgmana 400 z roku 08. Utekl mi tak se teď nějak pomalu srovnávám s úplně jinými roky a kilometry... Ale to je asi jen v mém mozku...
ohka píše:Zdenku, výběr bývá těžký, přece jen jde o dost peněz, takže babská rada pro Tebe. Dobře se tedy rozhlídni a spoj se s těma, co bydlí ve tvé blízkosti a mají tebou vytypované skútry. jistě nikdo z kamarádů Ti neodmítne aby sis mohl vyzkoušet jak se ta kterém stroji sedí a jak se ovládá. Prostě hodně bych dala na to, aby ses na skútru dobře cítil, to je důležité. A co se týče pohodlí pro spolujezdce, tak já sice miluji Majesty, ale jezdím jen sama, takže pohodlí spolujezdce neřeším, ale vím, že spolujezdec sedí sice pohodlně, ale na Majesty má pod nohama jen takové trojúhelníky, které na delší cestování nejsou pohodlné. Burgman je prý pro spolujezdce nejpohodlnější, ale to nemohu posoudit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků