Použil jsem tady s dovolením (no vlastně bez dovolení) Zdenkovo téma, abych nezakládal nové. Rád bych zdejší zkušené požádal o radu a pomoc. Chci maxíka. Asi ho vzhledem k použití úplně nepotřebuju, ale stejně ho chci. To použití bude: 90% 5km do práce a zpět, jízdy po Praze, protahovačka provozem, 8% jízdy po Středočeském kraji a ČR převážně s vámi a ty 2 procenta... No může se stát, že na tom pojedu do Holandska, kde mívám jakési zástoje, ale moc pravděpodobné to není. Ve výběru mám Hondu Silver Wing 600, Suzuki Burgman 400 (650 nechci) a Yamahu Majesty. No a momentálně jsem našel dva kousky. Tak prosím abyste na ně koukli a řekli mi jestli je podle vás něco z toho nějak hodně zajímavé nebo jestli mám hledat dál.
Honda Silver Wing 600 váš názor na rok - km - cena, nějaké zkušenosti s tímhle prodejcem...
nebo
Suzuki Burgman 400ten se mi teda líbí moc. Je to finančně na hraně nebo spíš kousek za hranou, ale jestli někdo řeknete, že to za to stojí tak ty prachy seženu.
Hele když bych na té 400 jel to NL, bude to ještě výlet nebo už utrpení?
A kdybyste někdo byli z Chomutova nebo okolí Šumperka, nezajeli byste se na ně kouknout?