do 125-200cc jedině 2T.. od těch 150 vejš, bych šel jedině do 4T
a čína typu CPI, Keeway atd.. nekupuj (sice tě tu bude určitě někdo přemlouvat, ať to koupíš, že na to máš záruku atd. , ale stejně když se ti to pos....., tak ti to spravěj, ale pos...... se to zase ) kup za ty prachy, např. piaggio, yamaha, gilera, malaguti a máš svajet klid...
měl jsem jednu čínu.. jezdila sice 90dle tacha, ALE.. ráno k tomu přijdu. nenastartuju.. odpoledne přijdu a vrčí... když jsem to nastartoval, tak jsem byl docela rád...
nemluvím o tom, že než se to rozjelo, tak projelo i auto, který bylo daleko xxxx metrů, a jelikož jsi mladej (tak jako já) tak budeš chtít aby to trošku jelo, aspoň ten odpich.. není to hezký, když dáš plnej, scoot zabere a letí ? a né že dáš plnej a stojíš ? :p nevím odkud jsi, ale to zrychlení nějakýho lehce tuněnýho scoota by se ti mohlo víc než líbit
, když jsme u toho ladění a tuningu, tak na ty čínský 50cc nic moc není, jsou většinou repliky značkovejch scootů,ale ani tak to nepasuje.... na takový piaggio, aprillia, malaguti, gilera, yamaha seženeš opravdu na co si vzpomeneš
Hodně štěstí ve výběru
p.s.: kdyby jsi chtěl piaggio NRG r.v. 98 - série (Vmax=85 tacho) tak mám jedno doma na prodej