Tome taky existuje možnost že má určenou částku a vybírá z toho co se mu líbí a cenově do té určité částky....nikde neni přímá úměra čim hezčí tím dražší a navíc každému se líbí něco úplně jiného
Každej fandí něčemu jinýmu,nejčastěji tomu co zrovna sedlá,ale taky tu je pár extremistů v různejch směrech.....kteří unznávají jen jedno a to mají jako svoji modlu - ostatní je pak stočenej šrot...
Proti Hondě osobně nic nemam,ale třeba se mi nelíbí skútry s rovnou podlahou a nemusí to bejt zrovna skútr od Hondy. Určitě se mi líbí Hondí motory se vstřikovánim,maj slušnej výkon a spotřebu. Třeba z SH300 bych si klidně ve svym skútru motúrek uměl představit.
Další věcí je tuhost skútru. Jezdim rád svižně a skůtr s rámem v podlaze,se bude vždycky kroutit víc,než třeba Runner,kterej má výztuhu rámu mezi nohama. Prostě bych neodsuzoval všechno ostatní jen že to neni Honda,nic neni dokonalý a každej stroj má svý pro a proti,Honda nevyjímaje. Mě nedělá problem doporučit Hondu,pokud má žadatel požadavky který Honda splňuje. Pokud se mu ale nelíbí,tak mu ji rozhodně nebudu za každou cenu nutit
Ohledně Peugeota - je to vzduchem chlazený dvoutakt,takže ani s kitem to nebude nikdy ono,tím bych ho vyřadil.....
Runner za slušnou cenu a zbyde i "na servis" )))))
http://motorky.hyperinzerce.cz/gilera/i ... d-sazavou/