Jakého ojetého skútra do 20000kč?

Rady a doporučení před nákupem nových i ojetých skútrů

Jakého ojetého skútra do 20000kč?

Příspěvekod Koby » 06 pro 2007, 23:27

Zdravím všechny příznivce skutříku.

V brzké době si chci tak jednoho pořídit.

Na co bych ho měl, tak jednou až dvakrát denně k přítuli 7km a zpet po silnici, na které jsou za celou dobu asi 4 křižovatky... V prumeru tak jednou za 14 dní do centra Prahy - bydlím v lokalitě horních počernic, takže magistrála apodobně nehrozí. Dále pak na občasné dojíždění do práce do 10km a zpet, ale taky super cesta, žádné poskakování, jede se furt. Odhadem počítám tak na 150km týdně.

Nejdřív jsem chtěl novou Kentoyu nebo podobně, se zárukou, sám bych si zájížděšl, asi bych k tomu měl možná i jinačí vztah, ale po přečetení několik témat zde i jinde jsem si to rozmyslel a úchylil se k závěru, že by to byla nějaká kvalitní ojetina.

nevím jaký motor vybrat, jestli 2t nebo 4t. jde mi dost o spotřebu a kultivovanost, takže to asi spíš vypadá na 4t.

Zatím jsem v těhle cenách našel Piaggio zipp 4t, nebo Derbi atlantis 50.

Co myslíte že je lepší volba? Máte jiné nápady?

Díky moc a moc se omlouvám za tenhle dotaz, ale četl jsem zpet 6 stránek a hledal podobná témata, ale nenašel jsem to co hledám.

Takže díky
Koby
Koby

0+

Reputace: 0

Příspěvekod Koby » 06 pro 2007, 23:33

Jinak mám nabídku na něco podobného jako je tohle http://www.tipcar.cz/derbi/derbi-atlant ... 32692.html, má najeto skutečných 5 500km, udajne super stav, akorát má jinou masku, a nějaký tunning, jede asi 90 tacho. Ale za 25 000,- Nevím, zda to tuhle cenu muže mít, rok je to taky 2001, je to ten samý typ co na obrázku zde http://www.tipcar.cz/derbi/derbi-atlant ... 32692.html
Naposledy upravil Koby dne 06 pro 2007, 23:33, celkově upraveno 1
Koby

0+

Příspěvekod Zoidberg » 07 pro 2007, 05:30

Atlantisy do roku výroby 2002 mají motor Derbi, který je sice výkonný, ale rád se zadírá. Od 2003 je tam motor Piaggio, který je sice o fous méně silný, ale spolehlivější.
Vlastnil jsem skůtry s oběma výše zmíněnými motory a radší bych preferoval ten Piaggio... Jinak ten červený Atlantis z inzerátu nevypadá zle,ale předchozí majitel byl asi nějaký puberťák - skůtr je nechutně opleskaný samolepkami - tak kdoví jak s tím jezdil.
Zoidberg

100+

Skútr / moto: Aprilia SR50 + Stadion S11
Tuning / úpravy: Kompletní tuníng a vír v nádrži.

Příspěvekod supr.tomo » 08 pro 2007, 17:31

kouknul bych po skútrech co prodávaj uživatelé zde na fóru
prodával se tu 2x atlantis za 20 tisíc.

nejlepší by byl tenhle, ale to je nad rozpočet. ale skoro novej.
http://www.skutrforum.cz/index.php?a=topic&t=798
Naposledy upravil supr.tomo dne 08 pro 2007, 17:37, celkově upraveno 1
supr.tomo

250+

Skútr / moto: Yamaha Majesty 125
Tuning / úpravy: Variátor Malossi Multivar

Zpět na Rady před nákupem skútru

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek