Taktéž gratuluji ke "dvojčeti" určitě se přijedu mrknout, chystám se na turist plexi a rád bych to nejdřív prubnul.
Jestli dobře vidím je to givi ? Ten plastík už lakuješ ? ?
Naposledy upravil past92 dne 22 dub 2008, 18:15, celkově upraveno 1
[quote=maco] Další blázen,co si myslí,že snad nějaký maxiskutr bude mít najeto za 7 let okolo 20 tisíc km
Ale jo,najdeš,ale budeš si muset počkat,až ti ten tachometr přetočí zpátky na požadovaný počet ujetých kilometrů No a jestli se nepletu tak Silver je od 02 a Burg od 03 ne?[/quote]
pokud myslis r.v. a jestli mi pamet slouzi coz nekdy uz vynechava tak B650 se vyrabi od r. 2002
No,v týhle zemi má všechno minimálně půl roku zpoždění U nás se začal B650 prodávat až od jara 03,kdy jsem kupoval inovovanou B400.Obě byly představeny na veletrhu v Itálii na podzim 02 a už se tam začaly prodávat.Takže 03 je defacto 02 ale je tam štítek,jako že to je 03
Taky pasu po Hondě,Jestli o nějaké víte sem z odkazem,dík.Chtěl jsem puvodně Burgouše 650 ale vzhledem k momentální finanční situaci to řeším takhle,prozatím.Myslím že Hondice bude lepší i na mé jízdy městem,vzhledem k mým 174centimetrum a 75kilum. :p
[quote=Mach.002]Taky pasu po Hondě,Jestli o nějaké víte sem z odkazem,dík.Chtěl jsem puvodně Burgouše 650 ale vzhledem k momentální finanční situaci to řeším takhle,prozatím.Myslím že Hondice bude lepší i na mé jízdy městem,vzhledem k mým 174centimetrum a 75kilum. :p[/quote]
jestli mas jeste zajem o sw tak mi dej vedet nejlepe pres sz abych na to nezapomnel.mozna bych vedel o jednom sw ktery stoji ladem v garazi a moc nejezdi.
Kolik vubec jezdí ten silver,myslím maximálku.Je to srovnatelné s burgošem,nebo je pomalejší když je ten obsah nižší o 50.Spívejte kdo kolik s tím jel?
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
[quote=Mach.002]Kolik vubec jezdí ten silver,myslím maximálku.Je to srovnatelné s burgošem,nebo je pomalejší když je ten obsah nižší o 50.Spívejte kdo kolik s tím jel?[/quote]170 je max na skutra dost
[quote=Mach.002]Kolik vubec jezdí ten silver,myslím maximálku.Je to srovnatelné s burgošem,nebo je pomalejší když je ten obsah nižší o 50.Spívejte kdo kolik s tím jel?[/quote]
vyjde to asi tak stejně. v Brně vyhrál sprinty Silver. ale jel na tom hubeňour
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Jelikoz jsem jezdil na obou, tak muzu provnavat a jednoznacne doporucuji B650. K nedelnimu vysledku muzu jen dodat, ze pri sprintech hodne zalezi kdo na tom take sedi a jak na tom kazdy skutr je. Urcite bych se na start nepostavil s 52l kufrem, ten urcite na vykonu neprida No ale ono u skutru prece nejde o max. nobo snad jo? Ja ve dvou nalozeny s turist. plexi bez problemu 185 a solo 192 km/h Prumerna spotreba ve dvou plne nalozeni 4,8 l/100 a to si myslim, ze je udaj urcite pri dnesni cene benzinu nejzajimavejsi