Já to nebral osobně(pro mě škodovka skončila při spojení s VW a počátkem výroby aut s pohonem špatný nápravy))) jen mi ten názor přijde trochu zcestnej... 4 roky starej Runner nadělá víc parády než novej SYM (to je taky věc názoru,tak alespoň pro mě) a za zbylé peníze má novej řemen,válečky,olej,filtry a další spotřební věci a motor si to v klidu dá ještě minimálně jednou kolem zeměkoule. Novej je novej,ale i novej se může porouchat uplně stejně jako starej a pak to stojí akorát v servisu a člověk stejně nemůže jezdit. Ale to je jedno,každej má jinej názor a taky už jsem tady psal. Někdo si koupí novou fabii a někdo za ty samé peníze ojetého mercedesa.
Jen prostě doporučuju svézt se na SYMU,Kymcu a dalších o výkonu 6-7 kW a pak sednout třeba na Hondu či Gileru s 10-11 kW. Je spousta lidí co je se svym strojem spokojena......ale drtivá většina to ani nemá s čím porovnat,proto jsou spokojený s tím co mají.....
Tomaseq - zastav se za klukama v Olomouci,určitě se s nima domluvíš a můžeš u nich porovnat a vyzkoušet rozdílné stroje o různém výkonu. Servisujou prakticky všechno
http://www.skutry-levne.cz/content/5-kontaktni-udaje