ja som s IRC mal veľké problémy. Jeseň a jar boli hrôzostrašné, daždivé letné dni tiež. Zimy v pohode, kedže to jazdím aj tak jak pripos.....tý, a len do roboty rovnakú trasu 2 km, takže to neriešim, tam s tým počítam, že nohy vždy ready premeniť sa na pomocné kolieska.
Kým som mal obuté tie pôvodné gumy, tak som sa za dažda cítil absolutne nekomfortne. Aj na rovine som jazdil pomaly. Skrblil som, chvíľu sám sebe nahováral, že ich nejako dojazdím, ale potom raz po obojkolesovom drifte v pomalej rýchlosti (normálna jazda bokom
) som si povedal, že dosť, tých pár € mi za to nestojí a kupil som Micheliny. A na druhý deň bola taká menšia prietrž mračien a ja som si uvedomil, že idem normálne jak za sucha, čiže kolko Pecka dá, všetky také tie nepríjemné pocity zmizli.
Teraz na Adv-čke je to zas iné , náklony absolutne bez stresu, v nízkych, či vysokých rýchlostiach. Ale to bude skôr súvisieť so šírkou kolesa (a možno podvozkom, či prednou vidlou ) oproti tým žiletkovým z PCX. Skoro ako predtým na motorke.