všeobecne, ked sme pri cenách (teraz nechcem, aby to vyznelo, že mi 6000€ trčí z každého šuflíka v dome ) tak sú aj tak ceny Hondy a Yamahy až smiešne. A to je aj jeden z dôvodov, prečo majú v salonoch vymetené.
Ja si myslím, že tie ceny raketovo stupnu (aj ked už som sa v takýchto predikciách cenotvorb pár krát zmýlil, takže neručím za to
).
Raz som už niekde písal, ale zopakujem to. Ked bola v Košickej Optime taká minivýstava motoriek, tak tam vystavovali aj číňania CF- Moto a Voge.
Nevravím, pekné motorky , možno aj dobré (telefony kupujem v poslednom čase Xiaomi a nemám s nimi problém kvalitatívny, ani reputačný ). Možno to tak je už aj s motorkami, len ku mne sa to zatiaľ nedonieslo. Ale ked čínska nahatá 500-ka stojí 6 000 € a Honda Rebel 500 tiež (alebo menej ), tak je jasné, že sa na Rebela bude čakať.
Skutre tam nemali, takže na to porovnanie nemám. Ale cena takej skopčenej ADV-čky - Longija XDV 300 by ma veru zaujímala, keby prišla na europsky trh. Skutroví ázijskí nečíňania Kymco a Sym sú už tiež dávno pri , alebo dokonca nad cenami japoncov.