JardaB píše:Ty jsi ale krotký ... všichni se mají obsáhle rozepsat a ty nic ? První napiš svoje preference a posuzované či požadované vlastnosti a úvahy, svoji výšku a váhu. Jaký je tvůj pohled na velikost kol, velikost štítku, kufru, výšku sedla, blízkost servisu, ...
Tebou jmenované modely jsou poměrně odlišného charakteru. Moje rozhodování bylo pro účely cest pro zábavu ... volil jsem Downtown 350, protože má dobrý posez, veliké plexi a ochranu jezdce, pořádný kufr a servis mám u nosu. Pancéřové hadičky a standard ABS. Prostě robustní cestovní stroj + kufr 56 litrů. Pilot 180cm, 70 kg.
Forza (krátce jsem na ní seděl - jsou to jen pocity) je konstrukcí směřovaná na spíše město, proti DT350 je taková drobnější subtilnější, užší ... Beverly konstrukce přednostně pro město - buď štítek nemá nebo takový kšilt pro legraci.
keto píše:Díky všem za reakce, zatím jsem ještě nic nekoupil, čekám na nějaké ty podzimní slevy. Forzu teď zlevnili o 10 000 a to už nechodí pěšky. Strojů je zatím na krámě dost a sezóna stejně končí, takže ještě chvíli vyčkám, ještě se teď objevily zprávy o Forze 350, ale zatím jsem nikde nenašel, zda bude i pro Evropský trh, či nikoli, zřejmě se to dozvíme v průběhu podzimu, na každý pád chci nákup uskutečnit nejpozději v únoru, abych byl hned s prvními teplejšími dny připraven vyrazit.
Důležité je, že se můj zdravotní stav zlepšil natolik, že se cítím na návrat do jedné stopy a potřebná částka už čeká na účtu .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků