Rady a doporučení před nákupem nových i ojetých skútrů
Odeslat odpověď

Re: Doporucte spolehlivou dvoutaktni 125ku

05 srp 2011, 17:53

papiry sfouknes za 14dni..
jestli ti neni jeste 21, tak do 25kw, az ti bude 21 tak rozsireni na neomezenou trva jeden den, bez testu a autoskoly - jen delas jizdu s komisarem.

05 srp 2011, 22:27

vek uz mam :D akorat se mi do toho nechtelo, pac potrebuju v praci jezdit autem a nahoda je blbec

08 srp 2011, 08:00

fyluta píše:papiry sfouknes za 14dni..
jestli ti neni jeste 21, tak do 25kw, az ti bude 21 tak rozsireni na neomezenou trva jeden den, bez testu a autoskoly - jen delas jizdu s komisarem.

tak to je nějaká novinka já rozšiřoval a dělal jsem i klasicke testy na magistrátu....jo ale já dělal řidičák na "malou" před 15 lety a před dvěma lety jsem chtěl rovnou bez omezení tak asi proto dneska jsem na to koukal a když máš opravdu AO a je ti víc jak 21 tak testy neděláš ....

08 srp 2011, 15:23

fyluta píše:chtel 2T aby to jelo... ne linou 4T ktera teda zere 2Litry,ale jede 1/2 :roll:

to vim taky, ale 125 2 takt žere jak moje šestikilo
hlavně se ve 4 taktu nemusíš tolik hrabat a z fekála fakt lehnu neuděláš - takže nevim proč "tuning". Chceš, aby to jelo rychlejc? Kup si silnější a ne to nesmylně upravovat, pokud máš věk na silnější. Měl jsem 4 takt 125 a žádná 125 2 takt mě teda nevzala co se týče rychlosti (vše bylo v sérii)

11 srp 2011, 11:57

TUNER píše:....co máš proti specielnim válečkum ? ))))

Nic, když to bude pravda. Loni mně jeden chtěl namluvit, že tam dal do scoota spešl válečky za 1500kč. Byla to nějaká 125ka 2T.

11 srp 2011, 12:10

No proto...já si třeba válečky vyrábim a jezdim na sadu už nějaký 3 roky ...zatim bez jediný plošky )))))
Jestli třeba nemyslel pulíky (dr.pulley) který ale stejně nestojí tolik......ale třeba ho někdo natáhnul,tak si to chtěl kompenzovat. ;-)
Odeslat odpověď