zdravim vespolek vsechny priznivce scootu..potreboval bych poradit s koupí. Mám možnost mít nový skútr Derbi gp1 open, dovezený z německa, měl by to být letošní model, není ještě ani registrovaný, bude mít jenom COC certifikát. Záruka klasická 2 roky, ale musela by se řešit přes konkrétní servis, který by posílal díl do německa k reklamaci. Cena: 54000,-
druhá možnost je ojetý Peugeot Jet Force 50 TSDI v polepech wrc, r. v. 2004, s malou spotřebou (cca 2 litry na 100 km). Upravený variátor (max. Rychlost až 90 km/hod. ). Kupovaná nová v čr, Nikdy nehavarovaná, najeto cca 7 000km. neznám ale technický stav, nevím co bylo vyměňováno a bojím se že mohou časem nastat další investice.Výhodou je že mám kousek od baráku servis peugeot. Cena: 32000,-
Co byste poradili? Docela to spěchá a já nevím co s tím:( Na skútru jsem dříve nejezdil, pořizuju jen na město, na dojíždění do práce. Vlastně nevím jestli se do města nehodí radši ještě nějaký menší skútr, tady tyto mi přijdou na proplétání kolonama už docela robustní na 50ccm.
Ještě dodávám že je možné že bych časem skútr prodával, takže bych i rád volil variantu, kde bych tolik netratil.