Samcheater píše:Dobrá, pojedu se na to tento týden podívat, a pak vám tu pisnu, jak to dopadlo. A jaká by tedy měla být spotřeba benzínu a optimálně i oleje?
Tomáš@125 píše:Mám vyhlídlého buráka rok 2000 s pravidelným servisem v super stavu, akorát má najeto skoro 40 000km. není to překlep možná tam patří 140000 km
angel2904 píše:Mno, jestli mě ve škole naučili dobře počítat tak to vychází na cca 10km denního, ale opravdu denního ježdění, což odpovídá scénáři "Nikoleta", takže by mohl stav Km být skutečný. Pochybuju, že se jezdilo denně 365 dní v roce Taky jsem měl v merku 2001-čku, dokonce s 19.tis Km. Byl lehlý (jen plasty), ale ty km celkem podezřelý. Podle mého tyto motory musí najezdit 6.místné číslo počtu km. Samozřejmě v ideálním případě 1.majitele, pravidelné údržby, atd.. Dovoz z Francie je myslím lepší. Z Itálie je větší pravděpodobnost na mořskou solí prolezlej kousek. Sůl je pak všude a ničí vše v sání a všeobecně v motoru. Nehledě na estetický stav motoru, ráfků atd. = je to zkrátka poznat na první pohled.. Můj názor.. Standa
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků