Tak já nevim ?!?!? Ještě jsem něco obvolával a řekli mi že začátkem příštího měsíce,když jsem psal email dovozci tak ten mi to potrvdil.Maj v tom nějakej bordel,tak jenom doufám že to nebude nějaká blamáž a opravdu se dočkám
Tak je to na hovno,Piaggio prostě nebude a nikdo neví proč.Je to nějakej začarovanej kruh.Nechci čekat až do srpna ne-li do příštího roku .Proto padla volba na tyhle 2 stroje
zrzavejdemon píše:Tak je to na hovno,Piaggio prostě nebude a nikdo neví proč.Je to nějakej začarovanej kruh.Nechci čekat až do srpna ne-li do příštího roku .Thx
...je vidět, že ti to leze na mozek. Pokud to mám brát jako vtip, tak to jooooo.
...ale pokud ne, tak se pak budeš bouchat do hlavy, proč jsi nepočkal... Chlape, neblázni. Sice asi chvíli počkáš, ale budeš mít to, co je tvému srdci bližší a hlavně spolehlivější!!!
Tak teda holt počkám to mě taky hnedka napadlo že pak budu akorát nas..... když se něco pos.......Protože piaggiu by se to nestalo Prostě kdo si počká ten se dočká ale jestli to ty italové nějak zase podělaj tak budu muset ke konkurenci .
Dovoz piaggio typhoon : Tak už vim v čem je celej problém.Italové když naložej kamion motorek a pošlou ho třeba do prahy tak sami nevěděj co posílaj.To zjistěj až potom co jim to pražskej skladních probere a pošle dodák.Takže nikdo neví co vlastně přijde,to je jednoznačně chyba na straně italů.A jak znám itali který jsou salámisty.Začínám se bát jestli typhoon na silnicích vůbec letos uvidíme
Naposledy upravil KYBLOS dne 23 bře 2013, 22:44, celkově upraveno 1
Důvod:Úprava neslušných výrazů