Keeway Outlook, jede normálně, ale při ubrání plynu chcípne

Technické problémy s čínskými skútry s objemem nad 50ccm.

Keeway Outlook, jede normálně, ale při ubrání plynu chcípne

Příspěvekod Chorche » 14 lis 2024, 21:06

Ahoj, pořídil jsem v Albánii 2 skůtry Keeway outlook (jeden 125cc a druhej na díly 150cc). Ten stopadesátkovej motor jsem zgenerálkoval (nový válec, vačka, ventily, klikovka, vodní pumpa, olejová pumpa...) a dal na 125ku. Nicméně se hned od startu vyskytnul problém. Motor po nastartování drží volnoběh, ale otáčky se trochu mění bez zásahu do plynu (chvíli se drží kolem 2000 jak jsem nastavil, po chvíli vylezou třeba na 3000 a pak zase slezou na 2000, ale ne skokově). Po přidání plynu jede krásně (ale netočím ho přes 6500 kvůli záběhu). Ale po ubrání plynu (třeba i z 4000 otáček) motor vždycky chcípne. Měl jsem podezření na karbec, tak jsem tam dal ten ze 125ky kterej jsem měl vyzkoušenej, jezdil jsem na něm doteďka, ale chová se to úplně stejně, přičemž na oba karbce jede skůtr úplně stejně (mám podezření že nejen zvenku ale i zevnitř jsou stejný, stejná tryska atd.). Skoušel jsem pomocí čističe na brzdy jestli si to někudy nepřisává vzduch, ale bez výsledku. Už mě nenapadá čim by to mohlo být a je docela nepříjemný v provozu jezdit pořád minimálně na půl plynu aby to nezdechalo... Po zdechnutí a znovunastartování zase volnoběh drží dokud nepřidám plyn a neuberu. Předem díky za tipy na co mrknout.
Chorche

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda Dylan

Zpět na Nad 50 cccm

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek