od zdeny65 » 14 říj 2016, 13:25
No,zkušeností má každý jak sraček.Ale upřímně mě Policie,městská či státní nikdy neudělala buzeraci.Ale dal bych do popředí to,že jestli policajt,nebo další účastník provozu v jedný stopě jedná jako ostatní normální motorkáři(prosím nekomentovat co je to normální či absurdní),tak nemám žádný problém z rozlišováním toho,kdo na té či oné motorce sedí,nebo co má za značku,kolik mu to jede a kdovíco za blbosti.No,přiznám že pocitově se mi kroutí žíly pohledem na růžovej skůtr a na něm sedí klukoholka a můj šálek kávy,není tak nějak ani taková ta potvora s tím kulatým světlem co měl kdysi dávno Staďák,jen ve větším měřítku.
Prostě řečeno.Beru to,že někdo zdraví,nebo nezdraví.Nejezdím kvůli tomu,abych čekal na to,až na mě někdo v protisměru bude mávat jak na prvního máje.Jezdím,zdravím a jsou pěkný chvíle,když zastavíš,odvětráš zadek,zastaví vedle tebe další s tou samou potřebou.Pokecáš,pak jedete další část cesty spolu,pak každý jinam.
Vidíš,že kamarád v jedný stopě má problém,tak se mu pokusíš nějak pomoct.Neprojedeš okolo jako prase,ale zeptáš se jestli potřebuje píchnout nebo jestli je v cajku.To je to pravý motorkářství.Sice se nás většina ani nezná,ale jsme trochu jiní,než ti ostatní.
Ale to už je o každým,kdo gumuje asfalt jednou stopou.