BrAtKo, no pekné fotky ako aj tá krajina nádhera, hneď by som sa tam teleportoval. Dokonca už pomenované aj pre nás čo sme tam nikdy neboli už teraz vieme kde to si a čo vidíme na fotkách. Ale neviem ako ty ale ja keď idem do Chrvátska tak tam idem hlavne k moru ale tu čítam “Vransko jezero” “ Bettina, Murter a Jezera” Jadranské more je asi najkrajšie aké poznám a chodiť k jazerám aj keď sú určite krásne v Chorvátsku je niečo pre mňa ako mrhanie časom, jazier je dosť aj u nás. Po niekoľkých prúserov s počasím na Pule aj Zadari na 90% vždy chodím na Makarskú rivieru a to od Breli až po Gradac. Aj keď som bol viac krát na Pule(Fažana) ostrov Krk, Opatia atď. Oblasť Rijeky Pula a sever je podnebím a vegetáciou ako aj počasím niečo ako u nás. Dole na juhu už to dýcha južansky, rastú tam palmy, dozrievajú figy už na začiatku augusta, proste má to južanský kolorit zo všetkým ako má byť a tento ja milujem. Tak isto počasie a teplota vzduchu je niekedy aj o +10c vyššia medzi Rijekou a Dubrovníkom a primerane je aj teplé more.
Takže píš a fotografuj čo najviac aby sme sa aj mi môhli kochať tou nadhernou prírodou. A ty hlavne vždy šťastlivo prídi do ciela cesty. A dávaj pozor na tú rýchlosť, 130-ka je na dialnicu a nie na magistrálu