Presne takéto niečo mám na mysli
Bola to naozaj spoľahlivá a univerzálna motorka za výbornú cenu
-- 30 dub 2021, 09:49 --
Inak čo sa týka X-Maxa, kilometre pomaly naskakujú a s tým pribúdajú aj prvé postrehy. Držím sa zatiaľ okolo tých 4000 otáčok, čo znamená cestovnú rýchlosť tak cca. 60km/hod. tak že to pribúda pomaly, ale čo som si zatiaľ všimol: Displej prístrojovej dosky je pri plnom svetle a slnečnom dni veľmi slabo čitateľný /neviem ako to je na iných skútroch/, pri štandardne vodorovne položených nohách /nie "zvisle pred sebou"/ sa mi podarilo časťou moto-topánky mierne poškriabať nešťastne umiestnenú ozdobnú lištu v čiernom lesklom laku /preleštené polišom do pôvodného lesku a už dávam pozor
/ schránky na drobnosti v prednej časti skútra by mohli byť väčšie, /ale peňaženka, mobil a ovládače od brán do nich vojdú/ na brúsenú kožu týchto schránok a časti sedadla vo verzii Tech max bude treba asi dávať väčší pozor /s tým som rátal už pri kúpe, ale tento detail sa mi páčil a tak som sa ho rozhodol obetovať za praktickosť/ V opierke sedadla je umiestnená dizajnová vložka z tvrdého čierneho plastu ktorá trošku tlačí keď sa vyslovene "opriem" zadkom do opierky, sedadlo sa mi vôbec zdá mierne tvrdé a po hodine jazdy ma bolí chrbát /skôr iba moja nerozjazdenosť, na motorke sedím po 8 rokoch
/ motor počas jazdy nejde na 100% hladko, zdá sa mi, že okolo tých 4000 otáčok mierne vibruje /možno iba môj subjektívny pocit, skúter som nikdy nevlastnil, počítam že sa to upraví po zábehu a prvých 1000km/ Veterný štít sa bude posúvať o kúsok vyššie alebo sa vymení za "turistický" /uvidím po zábehu a pri jazde vyššími rýchlosťami, ale zatiaľ mám pocit, že by mal ísť o kúsok vyššie/ Takže zatiaľ takéto "hlúposti", postrehy z jazdy a jazdných vlastností do skončenia zábehu by asi neboli veľmi objektívne.....