Ahoj, vis uz kde nejlepe vyhrivane hefty pripojit? Take me to ceka a tato rada by se mi take hodila. Nechce se mi to napojovat primo na baterku, lepsi by asi bylo dat to az za spinacku, a predpokladam, ze na to bude nekde pripravene misto. Predem dekuji za vsechny rady, idealne od kolegu co jiz vyhrivany hefty na Forze zapojovali.quickmoto píše:Ahoj, instaloval jste někdo na Forzu vyhřívané rukojeti? Potřeboval bych poradit, kde vzít napětí ideálně někde v oblasti spínací skříňky. Úplně se mi nechce vést vodiče až k baterií. Díky moc.
Ahoj, můžeš tady hodit foto, kde a jak to tam máš chycené? Taky mě to docela vibruje, ale ještě jsem to nezkoušel s mobilem. Díkykantor píše:Přišroubuješ to zespodu k držáku (myslím, že k dvěma prostředním otvorům) a zapřeš o plast a drží to dost dobře.
wilda3 píše:Dik za rychlou a dobrou radu. V Honde nechteji prodat? Bych se divil, ze by tam ten konektor nemeli... Pod kterym pravym plastem jsi myslel?
Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk
padre007 píše:Ahoj, můžeš tady hodit foto, kde a jak to tam máš chycené? Taky mě to docela vibruje, ale ještě jsem to nezkoušel s mobilem. Díkykantor píše:Přišroubuješ to zespodu k držáku (myslím, že k dvěma prostředním otvorům) a zapřeš o plast a drží to dost dobře.
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
padre007 píše:Ahoj, můžeš tady hodit foto, kde a jak to tam máš chycené? Taky mě to docela vibruje, ale ještě jsem to nezkoušel s mobilem. Díkykantor píše:Přišroubuješ to zespodu k držáku (myslím, že k dvěma prostředním otvorům) a zapřeš o plast a drží to dost dobře.
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
quickmoto píše:Ahoj, pod pravým plastem jsou připravené dva prázdné konektory. Jeden tří pin černý - na něm je 5 a 12 voltů. Druhý bílý šesti pin, na něm je 12 voltů pouze při zapnutém zapalování. Já to dám na ten bílý, teď právě sháním konektor, abych to tam dal jako člověk. Problém je, že se mi nedaří sehnat v ČR. Našel jsem jej jen na Ali, ale to je na měsíc..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků