Ahoj,
mám takový dotázek pořídil jsem si nové PCX 125 cca. 4 týdny zpátky. Dnes jsem byl na 1. grančce po 1000km. Vyměnili olej a udělali kontrolu (nevím co všechno přesně kontrolovali). Cestou zpátky jsem si koupil brašny na bok, abych si udělal radost .
A má otázka zní: Je možný pokles výkonu po té výměně oleje ?
Vím že PCXko není žádný sporťák, ale když jsem s ním jel na výlety tak nebyl problém jet kolem 100 km/h +-5 (tachometrově). Celkem jsem držel krok s auty. Dnes do servisu to samé, tu cestu mám celkem najetou, takže cestou tam cca nějakých 100-103 jsem jel a nebylo to s plynem na doraz. Pak jsem se tou samou cestou vracel a i když jsem dal plyn na doraz tak jsem jel kolem 95 km/h . Napřed mě napadlo, že to dělají ty brašny, ale to mi přijde jako nesmysl, protože když jsem jel na tom s přítelkyní tak ta váží rozhodně více než brašny a stejně jsem přes 100 dal. Pak jsem si řekl možná nějaký proti vítr, tak jsem jel na místo kde je to rovina a kde jsem s tím dal max 110 km/h a dnes po delší době 104-5 km/h. Je tedy možné, že to může chvilku trvat než se ten olej zajede a nebo máte jiný názor ?
Děkuji za info