Bostav :: Dej si oddech,kvákáš nesmysly a zjišťuji,že až tak seriózní diskutér, jakého jsem tě měl dodnes nejsi, což mě u tebe dost překvapilo...
Co se nelíbí tobě, nesmí se líbit jinému a co mám já,je to nej super,promiň,ale takhle se dívat na věc dnes už vážně nefunguje...
Jinak ti přeji s novou Forzou hodně bezproblémových km, laciné garančky, krátké čekací lhůty na cokoliv, nákup super levných doplňků,tvrdý podvozek, origo kufr za 21.000,-
zkontoluj si za 2 měsíce výfuk,tlumiče, plasty a podobné záležitosti, jsou to poznatky jiných uživatelů..
Prej značka... A ty víš,z jakých dílů a dodavatelů komponent je vlastně ta Forza složena?? Hledej si sám...
A zajímavé je,že Sym,SanYang Motor,korporace pod Hyundai, ještě v nedávné době byl dodavatelem motorů pro skůtry Honda..Odkaz na stručnou historii..
http://www.sym-motor.cz/o-znacce/historie-znacky/ Až je to Sym naučil, tak si už dělají motory svoje. V pohodě, ale že by tam Honda dala do dnešních strojů alespoň ty keramické válce (vložky), bez možnosti opotřebení a zadření, jak to má Sym, to dodnes nemají.
Takže, pozor, nezadři motor,mě to nehrozí... S pozdravem Symák Mirus1...