od mimra » 14 čer 2016, 17:45
Všetkých vás zdravím! Minuly rok som sa stal majiteľom burgman 650 executive k4. Chcel by som sa vam všetkym poďakovať za toto vlákno, lebo som z neho veľmi čerpal pri mojich začiatkoch zoznamovanim sa s týmto strojom. Preluskat toto vlákno mi po "toaletnom" čítaní trvalo nejaký čas a musím povedať že kto hľadá nejakú odpoveď, tu ju nájde. Bolo veľmi milé čítať od začiatku a postupne spoznávať ľudí ktorý burgmana kúpili a o nejaký rok ho predávali..... Vlákno je skoro ako príjemný sled udalostí všetkého možného okolo toho. Pridám zopár postrehov ktoré sa mi stali. Teda hlavne jeden. CVT. Burgman bol z talianska a mal nabehanych 30000. Ano, bol po staršom pánovi ktorý s ním moc nejazdil.... Len info pre všetkých ktorí tomu chcú uveriť... Nie, asi nič také neexistuje, alebo len 0,0001%. Prosim nikto tomu radšej neverte. Som strašne rád že som nasiel na tomto fóre majstra Ctibora (Ciba) a týmto mu chcem veľmi poďakovať. Po jeho vyjadrení: citujem: "ty vole to ma najeto nejmin 100000" . Keď sa mu CVT takmer rozpadlo v rukách. Vsetko opravil, spravil, vymakal, a neviem co všetko ešte. DAKUJEM! Myslím si že je to super stroj a ostatne závady budú asi bežného charakteru. Mam ho vlastne zgeneralkovany a všetko ide ako ma. Som z Bratislavy a ciba z Brna. Aj dovoz buraka a všetko okolo toho stalo za to. Po tejto oprave ideme tento rok aj na dlhšie výjazdy po Európe, tak sa už neviem dočkať. Ak by niekto chcel bližšie info ohladom opravy alebo skusenosti, kludne zavolajte 0905601794. Tomuto fóru to dlzim a rad sa podelím o skúsenosti. Dakujem Vam. Michal.