od forester » 08 zář 2015, 10:33
airman007 píše:to Forester: ...no to je paráda, že Ti Max přirostl tak srdci a nehodláš ho zatím měnit. Já taky ne-mám ho něco přes rok, najeto asi 13 tis a třetí výměnu oleje určitě letos ještě stihnu
Jenom by mě zajímalo kde jsi se dočetl o té prodloužené výměně oleje. Mám model 2014=výměna oleje po 3 tis.A mám takovej dojem, že model 2015 se ničím nezměnil. Kdyžtak mě klidně vyveď z omylu
Jen tak pro zajímavost:zkoušel jsem X-max 400-moc pěkný povození, ale na to moje lítání už by to bylo moc=spotřeba, váha, delší zahřátí atd. Jedno za čas delší jízdu přežiju i na 250
O tom predĺženom intervale výmeny oleja z 3 na 6tis km som sa doozvedel od Andreja ktorý má r.v.2014 a má to aj v manuále.Keď som bol na Yamaha Day tak mi to potvrdil majiteľ predajni a taktiež sa udivoval nad touto zmenou a to presne s titulu že na motore nieje nič zmenené a u nového modelu je iba facelift karosérie,ktorý sa Yamahe mimochodom veľmi podaril.Argument je dosť výstižný a to že je to len o konkurenčnom boji medzi výrobcami a naháňačka za čo najdlhšími zárukami a to bez zmien,ktoré figurujú iba na papieri.
To dukon:T-Max je trochu iná kategória.Je to super stroj, mal som možnosť sa v rámci skúšobných jázd u predajcu na ňom povoziť.Zaplatil som si benzín a mal som ho na pol dňa.Ide to nekutočne dobre, má to vlastnosti motorky, brzdy naozaj skvelé.Ale cenovka 10tis € a potom k tomu cestovné príslušenstvo ďalších cca 2 tis a to sme už za hranicou cestného endura Triumph ktorý by ma naozaj uspokojil ešte lepšie.Musím si počkať možno to Lotto sa raz podarí a potom si spravím radosť.
Ešte pred dovolenkou som spravil aj ja facelift
a prirobil som si zahrádku na kufor.Teraz keď zrazím srnku tak ju konečne budem mať kam dať
Nosič_1.jpg
Nosič_2.JPG
Nosič_3.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km