Pravda pravda a zas pravda....já bych chtěl zkusit ožebrování (kapsama)vzduchu pod motorem -aby alespon 10 stupnu na oleji šlo dolu při otáčkách a jízdě ve vedru
))))...sen ?.)))
jinak -danice je pohoda ---neustále75-80 (asi to stíhá fičet:-))))...ale ty točky jsou zbytečný ...fakt vidim těch 20% i na 160 v tom kroutáku .....(jezdíme spíš cesták a dálky) ...v krpálech to varec podrží rozumě myslim ... jinak podle mě je 160 optimum no ....podelte se traky trochu
Jinak nemám zatím představu jak ten olej chladit ...i když i Jonway už tedko prej dělá olejový chladiče-----nevim kam to napojit
U vodníků je na to přídavnej chladič a ten má na starosti 5 stupnu dolu
))...ale je maso vědět že teploty jsou u trochu nahrkanejch motoru kolem 250 ti
)))))
Klika mi klekla už dvakrát mimochodem :-.))))))...tedko špíčkovej olej a nežere to ani prd ...podrobnej popis když tak popíšu!!!
POCOPITELNE SE TOHLE TEMA TÝKÁ JEN JONWAYE 125 GTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!.....motor je jinej a je trochu větčí než GY6 QMI 152 ...asi zas něco
))
25.7. edit:Dneska zkouška---108 z kopce a po větru
)))))))....motor je šepot květin -i když ten zvuk byl příšernej....a tedko ...normálně spotřeba se 112 tryskou je 2,8 l/100km....olej je Castrol magnatec 15w40---je to pro teploty ale viskozita je spíš zbytečně velká když chci mazat kliku...asi ještě dám 50tku pro vyšší...a nebo slick50 ....mám s tím neskutečně dobrý zkušenosti.
Bude vcelku dobrý tohle zkonzultovat se skutry levně ... s p. Kuchařem.