od MartinHCZE » 18 čer 2015, 16:00
Tak včera jsem byl vyzvednout skútr ze servisu. Když jsem jim ho tam v pondělí dával, tak mě pro jistotu ještě vystrašili, ale nakonec dopadlo vše dobře.
Nechával jsem tam dávat válec Naraku 160 ccm a sportovní variátor.
Výkon se zvedl o 2,2 koně a je to hodně poznat. Hlavně odpich je teď úplně někde jinde, dřív jsme s bráchou, který má Maxon Ardour závodili a teď je naprosto bez šance. Byl jsem opravdu hodně překvapen, že změna je tak velká.
Na grafu měl Bárťas před tuningem v 80 km/h výkon dva koně a dál už se mu moc nechtělo, teď udělá osmdesátku naprosto s přehledem na nějakých 6500 ot/min.
Všem bych Vám chtěl poděkovat za rady a rovnou bych měl ještě jednu otázku.
Když jsem skútr dával na garančku, tak mi přeměřoval tachometr, borec to trochu opravil, rozdíl z 20 % snížil na 10 %. Na Radu Tunera jsem si koupil cyklocomputer a teď bych ho potřeboval namontovat. Nevíte někdo, jak se sundává ten plast nad světly? Našel jsem dva šrouby, ale po jejich odmontování to tam pořád drželo jak sviňa. Nechci za to moc rvát, abych něco neulomil. Máte někdo nějaký fígl, jak to sundat? Chci tam protáhnout kábel na senzor, ať je co nejmíň vidět.
Děkuji za rady.