Zdravim lidi, delsi cas jsem se neozval tak pridam par kecu za sebe
moto zatim jezdi paradne, kazdodenne do prace a zpet a vse bez problemu.
Priznam se ze tankuju jednou tydne plnou, ale zatim mi nenastal pripad rozsvicene rezervy, protoze jak vidim ze je rucicka na Ecku jsem z toho nervozni a radeji tankuju. Ale budu to muset vyzkouset jestli ta rezerva vubec funguje. Podle navodu jsem to pochopil tak, ze az rucicka nadrze spadne pod posledni carku Empty, tak spadne uplne a rozsviti se rezerva. Je to tak a jezdite na rezervu ? Dle navodu je rezerva na me x-city 2,7 litru coz je jeste docela dost. Spotrebu mam prumer zatim 3,6 ale jezdim casto s pritelkyni takze super
Povinne sem vyresil na sebe, jakozto mladeho kluka bez bonusu za 813kc rocne u Allianzu, takze celkem spokojenost.
Helmu jsem koupil zatim MT City Eleven Dynamic, je to jetka za dobrou cenu s velice prijemnym polstrovanim, ale porad premejslim jeste nad nejakou integralkou nebo jeste lepe odklapeckou, akorat jsem zatim nezkusil tu pravou co by mi sedla. Zkousel jsem bappsledy Caberg Duke XSko ale na cele me trochu tlacila a ba licich zase byla trochu volna, nechapu to. Ale budu postupne hledat a pripadne jetka zustane pritelkyni.
Zamek jsem zatim koupil Luma enduro za krasnou sumu v bikerscrownu a jeste premyslim nad zamkem kotouce s alarmem, libi se mi ten tokoz asi za 500kc, jenze ma trn siroky 7mm a x-city ma diru jen na 6mm
dal by se ten milimetr nejak zbrousit ?
No a posledni vec je nemila. Vcera do me nacouvala zenska na Milady Horakove nejak po 19:00, pani asi ruska nebo ukrajinka, celkem arogantni a uz uz se chystala odjet, jenze sem si kupoval nudle a vybehl sem ven jakoze co to ma bejt. Nemel sem bohuzel u sebe ten papir zaznam o nehode, tak sem to s ni sepsal alespon na papir, protoze ona to nechtela resit, jen mi dala udaje o sobe a aute, podepsala to a odjela, takze me ceka nahlaseni a zarizovani. Nastasti se snad nic hrozneho nestalo, ale mel sem zamknuty riditka a najela mi do nich, odrela blatnik predniho kola, obtiskla mi vyfuk sveho bmw do pneumatiky a doufam ze neposkodila i rizeni. Tvari se celkem normalne, ale slysim pri pomale jizde od predni napravy takove skripeni, nevim co to je. Kdyz sem tocil kolem na stojane tak ten zvuk slysel nebyl, ale pri rozjezdu, pomale jizde a take brzdeni to je slyset vzdycky. Napada nekoho na co se podivat ? Napadly me brzdy ale ty to zrejme nedelaji alespon z toho mala co jsem dnes zkousel.
Jak doporucujete resit pojistnou udalost, soupnout to do yamahy at se staraji, nechat si proplatit penize a spravit si to sam nebo v levnejsim servise nebo jak se takova situace resi ? Zatim jsem nastesti nemusel podobne obstrukce absolvovat az doted.
Diky moc za cenne rady