Já mám doma orginál plexi na Majesty 400 -2004. Když jsem ji kupoval tak tam bylo nasazeno vyšší turistické a to origo jsem dostal
jako pozornost podniku Je na něm i nějaký deflektor. Jestli chceš tak se přijeď podívat.
Sprite píše:Měřím 175. Nad origo plexi mám ještě trošku rezervu. Ale když si k němu zkouším přičíst tech 10cm, tak už bych koukal vrškem přes plexi. Pročetl jsem tady všechny možné témata o plexi a někdo nedá dopustit na vyšší a někdo ho zkusil a nechce jej už ani vidět.. Prý proti slunci jízda hrozná, při mrholeni nebo menší mlze se voda samozřejmě drží na plexi a je tím pádem neprůhledné, za deště taky opruz.. Takže jsem opět na vážkách, jestli ty peníze za origo (jiné nechci) dávat a riskovat to, protože skladem není, musí se objednat a tím pádem i odebrat, nebo se na to vykašlat.. Jak jsem psal, jde mi především o pohodlí spolujezdce.. Přítelkyně má 185cm a tak "trčí" i dost nade mnou. V podstatě celou hlavu má nad mou hlavou. Jako na silniční motorce na druhou stranu, pokud by ji to pomocí stejně nemělo a já bych se navíc ještě trápil v dešti apod, tak to ztrácí smysl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků