od Mr.Voza » 04 srp 2014, 20:24
Makak1 píše:...pokud se neco pokydá tak to neni muj problém
Ale je. Protože jestli je to s tím olejem tak, jak se tady píše, že v manuálu k motoru GY6 je uvedenej interval na výměnu oleje 1000km a Kentoya v tom motoru mění olej až po 2000km, tak ono to ty 2 roky po dobu záruky jezdit vydrží a když se to pokydá až půl roku po záruce, tak se pokydá Tvůj skůtr. Ale to není můj problém
Sorry, musel jsem si rejpnout
Upřímě řečeno, je mě to uplně fuk, po kolika Km se u Kentoyi mění olej. Jen kdybych to měl doma a Kentoya tvrdila 2000km a servisní manuál k motoru GY6 tvrdil 1000km, věřil bych spíš manuálu k motoru, než tomu co tvrdí někdo, kdo sem ty skůtry akorát dováží a prodává je tady. On to totiž může bejt taky marketingovej tah - kupujte naší Kentoyu, protože má 2x delší interval pro výměnu uleje, než jiný skůtry týhle kubatury (se stejným motorem)... netvrdím, že je to 100% tak - jen úvaha.
Podotýkám, že jsem se po manuálech Kentoyi ani motoru GY6 nepídil a vycházím pouze z toho, co je tady napsáno.
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP