Kde koupit dostatecne dlouhy retez k pripoutani skutru - BRNO

Vaše poptávka po službách a pruduktech.

Příspěvekod mickey » 08 dub 2008, 14:27

Ahoj,

muzete mi poradit, kde sezenu (koupim) v Brne dostatecne dlouhy retez (tak 5 metru) k pripoutani skutru pred domem?

Potrebuju parkovat na vydlazdenym placku a nejblizsi sloup je tak 2 metry daleko...

Stacil by mi nejspis masivni clankovej retez a robustni zamek... kdo to bude chtit ukradnout, tak to ukradne...

K tomu uz mam zamek kotoucovy brzdy a kratsi retez na kolo

Diky za kontakty (prip. i za ceny)

Mickey
----
lead (tucanourbano deka a navleky na riditka, vyhrivany hefty a sedlo) najeto 10 tis. km / hornet (bez uprav) najeto 25 tis. km / burgman (vyhrivany hefty a sedlo, maxia 55 s DO a nosicem) najeto 64 tis. km
mickey

250+

Reputace: 0
Skútr / moto: Lead/AN650exeK5/h600/ex-Runner50

Příspěvekod Mefisto » 08 dub 2008, 15:09

No asi v Bauhaus a podobne. Ja kupoval necely dva metry v motokseftu na cejlu
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R
FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a .............
CBF 1000
Mefisto

1000+

Příspěvekod Kiwi » 08 dub 2008, 16:59

zkus naproti bývalé poště U lva (teď je tam myslím ČS) jak je herna U kouřícího králíka na ul. Křížové je firma na trezory apod. tam mají kalený řetězy, který necvakneš, určitě poradí. A zámek vem ten masivní od ABUSu, je dražší, ale otec zkoušel s kámošama různý zámky a tento jim moc nešel překonat :) je dražší, ale lepší než nějakej TOKOZ.
Naposledy upravil Kiwi dne 08 dub 2008, 17:05, celkově upraveno 1
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....

jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi

1500+

Skútr / moto: v prenatálním stadiu :-(

Příspěvekod Jarda » 08 dub 2008, 21:03

kazdyporadny zelezarstvi by melo mit i retez.nedavno jsem kupoval retez asi 15 m v ZEMOS tady kousek.je to jeden z mnoha podniku co prodava hutni material.takze retez si vyberes jakej budes chtit.dnes uz ho nepotrebuju ale je zkracen a sesroubovan na potrebnou delku.takze ti ho rad prenecham ale pouzity co jsem s nim jezdil v zime.delka by mohla byt dohromady asi tak 4-6 m odhaduju.mozna i vic.ale vaha je slusna.nevazil jsem to ale 50kg muze mit.kdyz budes mit cestu kolem tak mi dej vedet kdyz ho budes chtit klidne si ho odvez.otazka bude jak.ale to uz necham na tobe.jestli si vzpomenu zitra ho vyfotim a poslu ti fotku.jinak ten retez dam do srotu.me uz je na nic.zamestnavatel mi zakazal ho tam davat.v tom pripade me budou muset vytahnout pokud nekde v zime zustanu viset znela moje odpoved.od lonsky zimy jezdim bez retezu a tak tam jen lezi v koute nekde v garazi.
728 950 720
Jarda

1000+

Reputace: 4
Skútr / moto: Burgman 650

Příspěvekod mickey » 09 dub 2008, 17:32

[quote=Kiwi]zkus naproti bývalé poště U lva (teď je tam myslím ČS) jak je herna U kouřícího králíka na ul. Křížové je firma na trezory apod. tam mají kalený řetězy, který necvakneš, určitě poradí. A zámek vem ten masivní od ABUSu, je dražší, ale otec zkoušel s kámošama různý zámky a tento jim moc nešel překonat :) je dražší, ale lepší než nějakej TOKOZ.[/quote]

diky, vim, kde to je, vyzkousim je
----
lead (tucanourbano deka a navleky na riditka, vyhrivany hefty a sedlo) najeto 10 tis. km / hornet (bez uprav) najeto 25 tis. km / burgman (vyhrivany hefty a sedlo, maxia 55 s DO a nosicem) najeto 64 tis. km
mickey

250+

Příspěvekod mickey » 09 dub 2008, 17:32

[quote=Jarda]kazdyporadny zelezarstvi by melo mit i retez.nedavno jsem kupoval retez asi 15 m v ZEMOS tady kousek.je to jeden z mnoha podniku co prodava hutni material.takze retez si vyberes jakej budes chtit.dnes uz ho nepotrebuju ale je zkracen a sesroubovan na potrebnou delku.takze ti ho rad prenecham ale pouzity co jsem s nim jezdil v zime.delka by mohla byt dohromady asi tak 4-6 m odhaduju.mozna i vic.ale vaha je slusna.nevazil jsem to ale 50kg muze mit.kdyz budes mit cestu kolem tak mi dej vedet kdyz ho budes chtit klidne si ho odvez.otazka bude jak.ale to uz necham na tobe.jestli si vzpomenu zitra ho vyfotim a poslu ti fotku.jinak ten retez dam do srotu.me uz je na nic.zamestnavatel mi zakazal ho tam davat.v tom pripade me budou muset vytahnout pokud nekde v zime zustanu viset znela moje odpoved.od lonsky zimy jezdim bez retezu a tak tam jen lezi v koute nekde v garazi.[/quote]

diky, je to trosku z ruky :-)
----
mickey

250+

Zpět na Poptávka po službách

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek