od bowl » 20 bře 2011, 17:57
Díky Ván oběma za odpovědi, zkusím trochu vysvětlit můj problém:
Jedná se o takovej malej kryt - zahnutej kus plastu - kterej je hned za sedadlem na Runneru. V podtatě jde o "kryt" háku sedadla, kterej nemá ve svém okolí zádný díl, který by byl nastříkaný stejnou barvou/odstínem, takže pokud by namíchali alespoň trochu přibližnej odstín, tak by nebyl problém s tím, že by nastříkanej plastík bil do očí jiným odstínem...
Skůtra jsem koupil s přimontovaným držákem na kufr a s kufrem. Aby bylo možné ten držák (top case) upevnit ke skůtru, vyvrtal předchozí majitel 4 díry do tohoto krytu a jimi protáhl šrouby pro uchycení toho kufru. Tohle řešení je samozřejmě v pořádku a ani to jinak vyřešit nešlo, ale já jsem usoudil, že kufr potřebovat zatím nebudu, a tak jsem pořídil tenhle zadní plastovej díl náhradní z firmy Scootland, která prodává i použité díly na skůtry a jelikož byl ten kryt z jiného skůtra, tak má samozřejmě i jinou barvu.
Můj Runner má, jak už jsem psal, 2 základní barvy. Tu oranžovo-červenou a takovou šedo-modro-zeleno-černou metalízu. Ta tmavá barva se špatně popisuje, ale paradoxně s tou problém není, tu mi namíchali hned...
A teď k té oranžové:
Pan Tomášek v Prachaticích (mimochodem znám jej léta a všichni kolem včetně mě si jej chválíme) mi řekl, že by možná byl schopnej jí namíchat, ale že by to cituji: "bylo celkem složitý. Nejdřív bys musel nastříklad oranžový podklad, potom bys to musel nastříkat tou namíchanou barvou, a potom přestříkat bezbarvým lakem"
Postup by mi ani tak nevadil, jako cena, kterou odhadoval a to asi 900 korun, tak hledám alternativu...
Proto jsem začal iniciovat tohle téma...